baseciq Opublikowano 15 czerwca 2025 o 19:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2025 o 19:33 Cześć O3FL 1.5TSI. Klimatyzacja nawet chłodzi, ale kierowcę. Pasażera nie. W sensie VCDS pokazuje mi przy ustawionej tak samo klimie na obydwu pokrętłach ze u kierowcy jest np. 17 stopni a i pasażera 24. Czynnika na bank jest za mało, ale czy to możliwe że to przez czynnik coś jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie -skaler- Opublikowano 15 czerwca 2025 o 20:11 Rozwiązanie Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2025 o 20:11 Cześć. Ja tak miałem w zeszłym roku i tak to przez za małą ilość czynnika. Wystarczyło dobić czynnika i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baseciq Opublikowano 16 czerwca 2025 o 11:10 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2025 o 11:10 Mnie to zdziwiło że lewa/prawa... No nic, dzisiaj dobiję i zobaczymy. Dzięki za dodanie otuchy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi