VmitekV Opublikowano 26 września 2025 o 14:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 września 2025 o 14:10 Cześć, jestem posiadaczem skody octavi III,2.0 TDI 184KM DSG 4X4 Vrs. Mam problem, gdyż samochód losowo wchodzi na wyższe obroty [równe1000obrotów]na P czy na D jak stoję w miejsu i pedał hamulca wciśnięty. Klima wyłączona. DPF czysty, popiołu praktycznie nic, zero błędów i innych rzeczy. Skrzynia nie szarpie,biegi zmienia płynnie, nic nie stuka,nic nie puka. Żadnych innych objawów tylko tak losowo w ciągu dnia podnosi sobie obroty na 1000. [Spalanie jest wtedy na 0.9l] Ktoś coś wie na ten temat ? Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 26 września 2025 o 17:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 września 2025 o 17:23 jeszcze aku sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszSor Opublikowano 1 listopada 2025 o 10:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2025 o 10:32 Udało Ci się dojść o co chodzi ? Mam dokładnie ten sam problem co Ty. Octavia 2.0tdi 4x4 dsg. Losowo wchodzi na wyższe obroty przy czym dosyć sporo zwiększa się spalanie podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi