Octavia Opublikowano 7 grudnia 2015 o 10:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 o 10:43 P.H.U. Auto Śliwka Zabrze ul. Plutonowego Szkubacza 4 41-800 Zabrze Tel. 32 277 90 90Auto Śliwka Zabrze - ŠKODA Kupiłeś, serwisowałeś Škodę Octavia w tym ASO? Podziel się z nami swoją opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriarcha Opublikowano 22 października 2017 o 10:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 o 10:38 Potrzebna mi jest opinia o tym ASO. Chcę tam wymienić zderzak, i nie wiem czy szukać gdzieś indziej czy mogę tam. Będę wdzięczny za jakiekolwiek info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriandeska Opublikowano 22 października 2017 o 14:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 o 14:26 Ja tam brałem tam O1 Tour 1.8 t, niestety nie polecam salonu. Robiłem też zderzak tylny z OC sprawcy i się wyczekałem. Dodatkowo jak mi autko umyli (czarna), to w ch.. rysek i jeszcze w środku plastiki przerysował jakiś geniusz. Fakt sytuacja miała miejsce 7-8 lat temu, może jakieś zmiany na plus zaszły od tego momentu. Potem przeszedłem do lellka Gliwice, ale też nie polecam. Chociaż likwidacja szkód z AC szybko i bez problemów. Niby Noma w Tarnowskich Górach ok, @anomal do tablicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 22 października 2017 o 16:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 o 16:33 Współpracuję z nimi i brałem u nich Rapida. Jeżeli chodzi o sprzedawców i serwis to bardzo sympatyczni i pomocni ludzie. @Adriandeska - myjkowi przeszli u mnie szkolenie, mają nowe rękawice, szampony i ręczniki, więc ryzyko zarysowania zminimalizowane do minimum. ;) Jeżeli się na nich zdecydujesz to odezwij się do mnie - rzucę hasło w salonie na Twoje imię i załatwię co nieco. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakeRS Opublikowano 22 października 2017 o 18:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 października 2017 o 18:22 1 godzinę temu, Mickul napisał: myjkowi przeszli u mnie szkolenie @Mickul Przydaliby się jeszcze tobie myjkowi z Sosnowca - Chodź byś sobie psychikę z nimi zajechał haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriarcha Opublikowano 25 listopada 2017 o 08:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 o 08:25 Dwa dni temu bylem na wymiane zderzaka. Ogolnie jestem zadowolony. Zderzak ladnie pomalowany.Ale poczekalnia to tam daje ciala, musialem pracowac w czasie oczekiwania i sie troche gniotlem.Zamowilem tam tez podstopnice i byla na drugi dzien.I takie pytanie, we wszystkich aso skody wystawienie korekty faktury i faktury zajmuje 15 minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi