Avatar Opublikowano 23 lipca 2019 o 13:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 o 13:03 Tak, pojawił się tak błąd, pewnie zostanie poprawiony za jakiś czas.Wysłane z mojego Pixel 3a XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasztelan Opublikowano 24 lipca 2019 o 05:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2019 o 05:46 23 godziny temu, combibiker napisał: A macie oststnio tak że gadamy do mikrofonu w google mapach na AA by znaleźć trasę i najpierw zawsze zgłasza się męskim głosem że nie znaleziono i mówi co odczytał a zaraz potem już kobita gada że znalazła i podaje co no i można normalnie wybrać. Cuś mam źle poustawiane czy ocokaman? A ten żeński głos to raczej nie z GM, bo tam jest tylko męski. Może Ci się Waze włącza. Tam można wybrać różne głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 24 lipca 2019 o 05:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2019 o 05:52 Przy waze jest inny komunikat na początku "Ok przekazuje do Waze" i leci to co powiedzieliśmy do Waze a przy google maps ostatnio często leci komunikat "nie potrafie pomóc z zapytaniem... I tutaj adres" po czym przenosi do google maps i normalnie wytycza trasę.Wysłane z mojego Pixel 3a XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timodavenport Opublikowano 24 lipca 2019 o 07:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2019 o 07:54 jak zainstalować Android Auto lub cokolwiek innego? Istnieje sto rodzajów tego pytania, a to, co musisz zrobić, to wyszukać nazwę apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combibiker Opublikowano 24 lipca 2019 o 07:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2019 o 07:57 no właśnie jest tak jak pisze @Avatar - męski głos "nie mogę pomóc z zapytaniem xxxxx" po czym już normalnie babski głos mówi że znaleziono to i to, i podaje normalnie na ekranie do wyboru. Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemi1 Opublikowano 1 sierpnia 2019 o 22:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2019 o 22:50 Mam nowy interfejs AA:)Pobieramy najnowszą wersje zhttps://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/Następnie postępujemy zgodnie:-Najpierw należy pobrać najnowszą wersję Android Auto na telefon, jeśli aplikacje aktualizują się Wam automatycznie, to macie ten podpunkt z głowy.-Następnie musicie uruchomić aplikację na telefonie, po czym zamknąć z menu aplikacji.-Teraz w ustawieniach systemu telefonu należy wyczyścić pamięć podręczną tej aplikacji i pamięć użytkownika.-Ponownie uruchamiamy Android Auto na telefonie, po czym w ustawieniach systemu robimy tzw. „force-close”, przymusowe zamknięcie.-Ponownie uruchamiamy aplikację pojawia sie nam ekran startowy alki zwby przejsc dalej w ustawienia to nic nienrobimy i dopiero teraz podłączamy go przez kabel do swojego samochodu.-Na głównym ekranie powinna pojawić się informacja o możliwym włączeniu nowego wyglądu wybieramy to i odłączamy telefon o samochodu.- po ponownym podłączeniu mamy nowy interfejs.-odpinamy tel i odpalamy AA na telefonie przechodzac przez konfiguracje i nadawanie uprawnień aplikacji 7 zgód do zaakceptowania -nastepnie podłączeniu do auta mamy wszystko sprawne.Źródło:https://rootblog.pl/nowy-wyglad-android-auto-poradnik/Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 2 sierpnia 2019 o 08:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 o 08:16 Uruchomiony nowy Android Auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 2 sierpnia 2019 o 09:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 o 09:10 mi cos nie wychodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 4 sierpnia 2019 o 10:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 o 10:38 Oprócz wyglądu coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langusta Opublikowano 15 listopada 2019 o 15:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 o 15:47 Witam, co Myślicie o takim rozwiązaniu adapter WiFi https://www.eftermontering.se/musik-interface/6486-988-wireless-carplay-adapter-audi-volvo-mercedes.html#/10-valj_din_bil-vw_skoda_seat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 15 listopada 2019 o 16:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2019 o 16:25 Ciekawe, liczyłem na to ze w końcu coś takiego się pojawi.. Zastanawia mnie tylko dlaczego jest napisane tylko o CarPlay... co z AndroidAuto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonzek Opublikowano 19 listopada 2019 o 08:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 o 08:34 Dnia 15.11.2019 at 17:25, mcq napisał: Ciekawe, liczyłem na to ze w końcu coś takiego się pojawi.. Zastanawia mnie tylko dlaczego jest napisane tylko o CarPlay... co z AndroidAuto.. Na filmiku na urządzeniu można przeczytać Carplan & Android Auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareque Opublikowano 10 stycznia 2025 o 07:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2025 o 07:19 On 8/2/2019 at 12:50 AM, siemi1 said: Mam nowy interfejs AA:) Pobieramy najnowszą wersje z https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Następnie postępujemy zgodnie: -Najpierw należy pobrać najnowszą wersję Android Auto na telefon, jeśli aplikacje aktualizują się Wam automatycznie, to macie ten podpunkt z głowy. -Następnie musicie uruchomić aplikację na telefonie, po czym zamknąć z menu aplikacji. -Teraz w ustawieniach systemu telefonu należy wyczyścić pamięć podręczną tej aplikacji i pamięć użytkownika. -Ponownie uruchamiamy Android Auto na telefonie, po czym w ustawieniach systemu robimy tzw. „force-close”, przymusowe zamknięcie. -Ponownie uruchamiamy aplikację pojawia sie nam ekran startowy alki zwby przejsc dalej w ustawienia to nic nienrobimy i dopiero teraz podłączamy go przez kabel do swojego samochodu. -Na głównym ekranie powinna pojawić się informacja o możliwym włączeniu nowego wyglądu wybieramy to i odłączamy telefon o samochodu. - po ponownym podłączeniu mamy nowy interfejs. -odpinamy tel i odpalamy AA na telefonie przechodzac przez konfiguracje i nadawanie uprawnień aplikacji 7 zgód do zaakceptowania -nastepnie podłączeniu do auta mamy wszystko sprawne. Źródło: https://rootblog.pl/nowy-wyglad-android-auto-poradnik/ Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Czy "aktywacja kodem przez ASO" radia Bolero/ O3 2015 jest nadal wymagana do uruchomienia ww? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi