Jump to content

Namo

Recommended Posts

23 godziny temu, combibiker napisał:

A macie oststnio tak że gadamy do mikrofonu w google mapach na AA by znaleźć trasę i najpierw zawsze zgłasza się męskim głosem że nie znaleziono i mówi co odczytał a zaraz potem już kobita gada że znalazła i podaje co no i można normalnie wybrać. Cuś mam źle poustawiane czy ocokaman?

A ten żeński głos to raczej nie z GM, bo tam jest tylko męski. Może Ci się Waze włącza. Tam można wybrać różne głosy.

Przy waze jest inny komunikat na początku "Ok przekazuje do Waze" i leci to co powiedzieliśmy do Waze a przy google maps ostatnio często leci komunikat "nie potrafie pomóc z zapytaniem... I tutaj adres" po czym przenosi do google maps i normalnie wytycza trasę.

Wysłane z mojego Pixel 3a XL przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...

Mam nowy interfejs AA:)

Pobieramy najnowszą wersje z

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/

Następnie postępujemy zgodnie:

-Najpierw należy pobrać najnowszą wersję Android Auto na telefon, jeśli aplikacje aktualizują się Wam automatycznie, to macie ten podpunkt z głowy.
-Następnie musicie uruchomić aplikację na telefonie, po czym zamknąć z menu aplikacji.
-Teraz w ustawieniach systemu telefonu należy wyczyścić pamięć podręczną tej aplikacji i pamięć użytkownika.
-Ponownie uruchamiamy Android Auto na telefonie, po czym w ustawieniach systemu robimy tzw. „force-close”, przymusowe zamknięcie.
-Ponownie uruchamiamy aplikację pojawia sie nam ekran startowy alki zwby przejsc dalej w ustawienia to nic nienrobimy i dopiero teraz podłączamy go przez kabel do swojego samochodu.
-Na głównym ekranie powinna pojawić się informacja o możliwym włączeniu nowego wyglądu wybieramy to i odłączamy telefon o samochodu.
- po ponownym podłączeniu mamy nowy interfejs.
-odpinamy tel i odpalamy AA na telefonie przechodzac przez konfiguracje i nadawanie uprawnień aplikacji 7 zgód do zaakceptowania
-nastepnie podłączeniu do auta mamy wszystko sprawne.

Źródło:
https://rootblog.pl/nowy-wyglad-android-auto-poradnik/

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

• 3 months later...
Dnia 15.11.2019 at 17:25, mcq napisał:

Ciekawe, liczyłem na to ze w końcu coś takiego się pojawi.. Zastanawia mnie tylko dlaczego jest napisane tylko o CarPlay... co z AndroidAuto..

Na filmiku na urządzeniu można przeczytać Carplan & Android Auto.

• 5 years later...
On 8/2/2019 at 12:50 AM, siemi1 said:

Mam nowy interfejs AA:)

Pobieramy najnowszą wersje z

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/

Następnie postępujemy zgodnie:

-Najpierw należy pobrać najnowszą wersję Android Auto na telefon, jeśli aplikacje aktualizują się Wam automatycznie, to macie ten podpunkt z głowy.
-Następnie musicie uruchomić aplikację na telefonie, po czym zamknąć z menu aplikacji.
-Teraz w ustawieniach systemu telefonu należy wyczyścić pamięć podręczną tej aplikacji i pamięć użytkownika.
-Ponownie uruchamiamy Android Auto na telefonie, po czym w ustawieniach systemu robimy tzw. „force-close”, przymusowe zamknięcie.
-Ponownie uruchamiamy aplikację pojawia sie nam ekran startowy alki zwby przejsc dalej w ustawienia to nic nienrobimy i dopiero teraz podłączamy go przez kabel do swojego samochodu.
-Na głównym ekranie powinna pojawić się informacja o możliwym włączeniu nowego wyglądu wybieramy to i odłączamy telefon o samochodu.
- po ponownym podłączeniu mamy nowy interfejs.
-odpinamy tel i odpalamy AA na telefonie przechodzac przez konfiguracje i nadawanie uprawnień aplikacji 7 zgód do zaakceptowania
-nastepnie podłączeniu do auta mamy wszystko sprawne.

Źródło:
https://rootblog.pl/nowy-wyglad-android-auto-poradnik/

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

Czy "aktywacja kodem przez ASO" radia Bolero/ O3 2015 jest nadal wymagana do uruchomienia ww?