sawel Opublikowano 4 maja 2017 o 13:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 maja 2017 o 13:52 Dnia 29.12.2016 at 10:11, rrobert napisał: do wymiany - szyba, panel klimatyzacji, instalacja elektryczna w komorze silnika i przy bortnezie, przekazniki Ogarnąłem już temat szyby (wymieniona), oraz panelu,(zakupiłem), masz może numery katalogowe instalacji w komorze silnika i przy bordnetz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 5 maja 2017 o 17:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 o 17:18 Niema czegoś takiego. Instalacje musisz zrobić sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawel Opublikowano 6 maja 2017 o 12:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 o 12:19 Ok, Dzięki, myślałem, że to jest jakiś dodatkowy element, że jak instalacja strzeli to się całą wymienia. z jednego z serwisów dostałem info, że taka wiązka z przekaźnikami ponad 8 stów kosztuje. Dlatego myślałem że to ma swój numer katalogowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2626 Opublikowano 16 czerwca 2018 o 08:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 o 08:34 będę obserwował temat jak się rozwija bo tez myślę aby dołożyć kamerę do asystenta świateł i ewentualnie line assist, mogłem domówić asystenta przy zamawianiu ale niestety jak się namyśliłem to już było za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 16 czerwca 2018 o 11:34 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 o 11:34 2 godziny temu, wojtek2626 napisał: asystenta świateł asystent świateł mijania jest w lusterku, szyba nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m9n6x Opublikowano 8 września 2018 o 16:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 o 16:10 I stało się, szyba dostała. Obecnie mam asystenta świateł, FA, ACC do 160. Chciałbym teraz założyć szybe podgrzewana, ze wszystkimi bajerami - no limit ? Wszystko wystarczy wymienic i zakodowac? Czy cos bedzie blokowalo w moim przypadku? Wymiana ACC z 160 do 210 polega na wymianie radaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 8 września 2018 o 16:25 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 września 2018 o 16:25 Mam radar 210 dołożony, max 150 km/h ustawiam. Jakieś kabelki od kamery będzie trzeba prowadzić pod nogi kierowcy i wymienić panel klimatyzacji na taki z guzikiem od podgrzewania szyby. Też chcę szybę wymienić pod Line Assistant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m9n6x Opublikowano 9 września 2018 o 09:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 września 2018 o 09:16 @Namo orientowałeś się już jakie numery części do tych kamer, lusterko itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 9 września 2018 o 15:14 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 września 2018 o 15:14 Nie, w tej kwestii pomaga mi @rrobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi933 Opublikowano 14 września 2021 o 19:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 września 2021 o 19:09 Panowie, odświeże troszkę temat. Posiadam od niedawna octavie 3 fl. Zamontowałem dziś szybę podgrzewaną pod kamere, potrzebuje tylko numeru części kamery, osłony, oraz innych elementów. Kupilem już 2x kostki do szyby, przekaźniki i gniazdo pod nie. Potrzebuje tylko numer kamery i wtyczki oraz schemat instalacji jak to wszystko podłączyć. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudi Opublikowano 3 października 2021 o 17:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 o 17:30 Dnia 14.09.2021 at 21:09, Maxi933 napisał: Panowie, odświeże troszkę temat. Posiadam od niedawna octavie 3 fl. Zamontowałem dziś szybę podgrzewaną pod kamere, potrzebuje tylko numeru części kamery, osłony, oraz innych elementów. Kupilem już 2x kostki do szyby, przekaźniki i gniazdo pod nie. Potrzebuje tylko numer kamery i wtyczki oraz schemat instalacji jak to wszystko podłączyć. Z góry dziękuję Czołem. Jaki koszt wymiany szyby czy poszło z ubezpieczalni (miałeś pękniętą) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi933 Opublikowano 3 października 2021 o 17:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 o 17:33 1 minutę temu, Rudi napisał: Czołem. Jaki koszt wymiany szyby czy poszło z ubezpieczalni (miałeś pękniętą) ? Nie, szyba była dobra. Zapłaciłem 1300 za szybę z podgrzewaniem i miejscem na kamerę. Wiązki i kamery zakładałem sam. Dodatkowo doposażyłem w pACC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ituch Opublikowano 30 lipca 2025 o 10:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2025 o 10:57 Witam, możesz podzielić się efektem i jak wyglądało to kosztowo oraz jak działa? Bo zastanawiam się żeby to wrzucić do mojego rs niedawno kupionego ale niestety tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi