Pawcio64 Opublikowano 11 kwietnia 2018 o 12:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 o 12:01 Witam Mam taki problem na koniec jesieni rozwaliłem sobie koło na dziurze, opona przebita i felga peknieta nie nadająca sie już do naprawy. Została wezwana policja i został spisany protokół po czym miałem ubiegać się o odszkodowanie od zarządcy dróg. Dziś dostałem odszkodowanie w wysokości 800zl co dla mnie to jest śmieszną kwotą bo musiałem kupić komplet felg i parę opon na przód ,a problem jest w tym że mam tylko rachunek na opony a na felgi już nie mam bo były kupywane przez znajomego na olx i teraz mam gorącą prośbe do Was forumowicze czy ktoś kupywał na ten sezon komplet felg bo potrzebowałbym rachunek lub fakture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 11 kwietnia 2018 o 12:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 o 12:09 Spisz ze znajomym albo szwagrem umowę kupna sprzedaży i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio64 Opublikowano 11 kwietnia 2018 o 12:12 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 o 12:12 na internecie znajduje tylko umowe kupna sprzedazy samochodu. Masz Namo wzór takiej umowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 11 kwietnia 2018 o 12:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2018 o 12:15 http://www.infor.pl/prawo/umowy/kupno-sprzedaz/293251,Umowa-sprzedazy-rzeczy-uzywanej-WZOR-UMOWY.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 12 kwietnia 2018 o 10:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2018 o 10:46 tylko pamiętaj o podatku od umowy cywilno - prawnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio64 Opublikowano 13 kwietnia 2018 o 09:52 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2018 o 09:52 Kupował ktoś w tym roku 2 szt oponek 225/40/R18? Potrzebowałbym zdjęcie paragonu Pozdrawiam i z góry dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi