nestow Opublikowano 8 czerwca 2018 o 12:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 o 12:57 Cześć, Zastanawiam się nad wymianą moich felg Xtreme 19, kolor jak w załączniku, opony na wykończeniu. Felgi w bardzo dobrym stanie, ale nie idealne, posiadają pojedyncze rysy na rantach. Jeżdżę po Krakowie i przydałoby się odrobinę więcej komfortu, więc rozważam 18 cali. Byłby ktoś chętny na wymianę lub kupno, cena przy sprzedaży to 3000 zł. Zapraszam do kontaktu przez wiadomość prywatną. Niedługo dodam więcej zdjęć. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 8 czerwca 2018 o 13:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 o 13:03 Mam 5 x Gemini czarne 18" na zimówkach po 4k km. Też trochę porysowane, Kraków blisko 9 minut temu, nestow napisał: nie idealne, posiadają pojedyncze rysy na rantach Poszły by na regenerację i malowanie w czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestow Opublikowano 8 czerwca 2018 o 13:10 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 o 13:10 Na zimę mam wlasnie nowe 17, więc szukam 18 na lato Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi