pablopicassio Opublikowano 19 kwietnia 2019 o 22:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2019 o 22:07 Cześć Wszystkim, jestem tu nowy, ale mam nadzieję, że pozostanę na dłużej:) Do tej pory jeździłem Laguna GT i jeździło mi się super, do momentu... aż jakiś typ we mnie wjechał i rozwalił mi całe auto:/ Stąd potrzebuję nowego samochodu. Po przeszukaniu internetów i przeczytaniu trochę różnych informacji - wybór padł na Octavię RS (pewnie 220, chociaż może i nowsza się trafi?). Zapewne jeszcze nie wiem całej masy rzeczy, ale jak już będzie auto to wszystko w swoim czasie (postaram się nie zadawać głupich pytań, ale jeśli już to proszę o wyrozumiałość:) ) Stąd pytam: może ktoś chce swoją sprzedać albo słyszał/ widział o jakiejś? Na otomoto można jakieś znaleźć, nie mniej szukam pewnego i zadbanego auta, o które ktoś dbał, a nie tylko udawał. Niestety z ogłoszeń różnie może być i pojazd bezwypadkowy po bliższym przyjrzeniu się taki już może nie być... Więc? Na forum widziałem auta od @Namo (oczywiście zadzwonię, żeby porozmawiać) oraz @Daab, który niestety się rozmyślił ze sprzedażą ? Z preferencji: - tylko benzyna - chyba bez różnicy czy automat czy manual (nigdy nie jeździłem automatem, więc nie wiem czy mi to pasuje. Swoją drogą należy się bać tych automatów?) - bezwypadkowe (szkód parkingowych nie liczę) - niebieski jest ładniejszy od białego; czarnego bym nie chciał - bardziej, niż mniej (do)wyposażoną - przebieg im niżej tym lepiej, ale max 100k km Ktoś, coś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 20 kwietnia 2019 o 05:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2019 o 05:29 7 godzin temu, pablopicassio napisał: Na forum widziałem auta od @Namo Do mnie w tej sprawie dzwoń w połowie sierpnia. Na tą chwilę kończę spłacać leasing, na razie jest decyzja, że zostaje auto u mnie ... ale w sierpniu kto wie co mi odwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopicassio Opublikowano 20 kwietnia 2019 o 07:20 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2019 o 07:20 Chyba za dobre auta, bo po wystawieniu ludzie się rozmyslaja :)Dzięki za informację, jednak czekać tyle raczej nie będę mógł (chyba ze juz nic nie znajdę, to wtedy może wypożycze samochód),bo będę bez auta, co w dzisiejszych czasach jest sporym utrudnieniem. Chciałbym kupić samochód powiedzmy w przeciągu miesiąca. A nóż się uda :) Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord Opublikowano 23 kwietnia 2019 o 20:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 o 20:02 Napisz do @torzech, jeżeli rozważasz fajną czarną kombi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopicassio Opublikowano 23 kwietnia 2019 o 20:36 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 o 20:36 Dzięki! Po zdjęciu auta wygląda, że właśnie dziś z nim rozmawiałem:) jestem umówiony na oglądanie po majówce :)Nie mniej przyznaję, że marzy mi się niebieska... Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torzech Opublikowano 24 kwietnia 2019 o 09:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 o 09:26 12 godzin temu, pablopicassio napisał: Dzięki! Po zdjęciu auta wygląda, że właśnie dziś z nim rozmawiałem:) jestem umówiony na oglądanie po majówce ? Nie mniej przyznaję, że marzy mi się niebieska... Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Też szukałem niebieskiej, a kupiłem czarną. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopicassio Opublikowano 24 kwietnia 2019 o 09:53 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 o 09:53 Wiem wlasnie:) wiec kto wie jak to się skończy :) nie wykluczam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo81 Opublikowano 29 maja 2019 o 14:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 o 14:07 Też rozważam sprzedaż, ale tak jak chyba każdy właściciel RSa w benzynie się waham... w tej cenie ciężko kupić coś lepszego ?@pablopicassio rzuć okiem w garażu na szkodnika i jak będziesz zainteresowany to daj cyne na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopicassio Opublikowano 29 maja 2019 o 19:53 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 o 19:53 @bolo81 piękna ta Twoja RS-ka;) Tylko trochę za późno... W poprzednim tygodniu kupiłem prawie taką samą (nooo, przed modami jeszcze:P) ? Nie pochwaliłem się jeszcze, bo ledwo odebrałem ją od mechanika, a dodatkowo, trzeba trochę wypucować przed chwaleniem się:) Ale niedługo i moja zawita do garażu:) Dzięki jednak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaliszak Opublikowano 28 stycznia 2020 o 21:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2020 o 21:02 Witam Koledzy 🙂 Mam nadzieje że i mi uda się niedługo upolować ładnego czarnego RS'a w benzynie 🙂 Gdyby ktoś miał na sprzedaż, będe wdzięczny za info ! 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi