Jump to content

Octavia II 2008 1.9tdi 143km

JakubO2

Recommended Posts

Sprzedam swoją Octavię.
2008r. 1.9TDI 143KM, salon polska, pierwszy właściciel (zakup 07.2008), przebieg 138tys km.

Wiele rzeczy opisane w temacie na tym forum, są również zdjęcia:

Zapisane absolutnie wszystko co działo się z samochodem od wyjazdu z salonu, lista jest długa.
Bezwypadkowa, lakier nie dotykany od nowości. Auto myte tylko ręcznie (dwa wiadra, woski i inne duperele). Jedyny defekt to niewielkie rysy na tylnym błotniku i tylnym zderzaku (parkingówka, ogarnięte zaprawką tak że niewiele widać)

Z ważniejszych rzeczy:
- chiptuning Digitech Katowice 143KM 311Nm
- wydech przelotowy (mam fabryczne puszki, można w 30min wrócić do seryjnego wydechu)
- olej Motul zmieniany co ~15tys km
- sprężyny Eibach -30mm (38tys przebiegu)
- rozpórka przednich kielichów GórnySport
- felgi 18 cali + zimowe koła 16"
- nowe sprzęgło (kevlar), docisk i koło jednomas z Golfa 7 (40tys przebiegu)
- kierownica z O2RS, obszycie kierownicy, mieszka i podłokietnika na zamówienie nową skórą, nowa gałka zmiany biegów, dekory wnętrza O2RS
- wygłuszone przednie drzwi, zmienione głośniki
- przyciemnione szyby tył 70% przód 50%, oklejone słupki B piano black (Glass Design Katowice)

- w marcu odgrzybiona i nabita klimatyzacja, wymieniony olej i filtry
- nowe tarcze, klocki, płyn hamulcowy i osłony tylnych tarcz

Lista jest długa, osobom poważnie zainteresowanym mogę wysłać mnóstwo zdjęć i pełną listę napraw eksploatacyjnych i modyfikacji z datami i przebiegiem.

Cena na kołach zimowych 19900. 18tki na świeżych oponach za dopłatą. Jestem otwarty na propozycje.
Osoby zainteresowane śmiało pisać i pytać, wiem o aucie wszystko, znam jego każdy kilometr.

Wyposażenie:
Immobiliser, alarm, centralny zamek, tempomat, czujniki parkowania tył, komputer pokładowy, klimatyzacja półautomatyczna, przyciemnione szyby, elektryczne podgrzewane lusterka, alarm, centralny zamek, szyby otwierane z pilota, Radio Stream CD + AUX, 8 głośników, przednie drzwi wygłuszone, nawiewy w tylnym rzędzie siedzień, podłokietnik na tylnej kanapie z funkcją przewożenia nart, składana kanapa 60/40, klimatyzowany schowek i podłokietnik, AUX w podłokietniku.