Jump to content

Swap czy rzeźba??

Artur RS3

Recommended Posts

Z tych dwóch opcji najbezpieczniej i najtaniej będzie zrobienie programu stage1, jeśli chcesz wyciągnąć ile się tylko da to już wieksza kasa i duże modyfikacje, wg mnie standardowy program da przyzwoite przyrosty pytanie co chcesz osiaganc i jakim kosztem

58 minut temu, wojtek2626 napisał:

Z tych dwóch opcji najbezpieczniej i najtaniej będzie zrobienie programu stage1, jeśli chcesz wyciągnąć ile się tylko da to już wieksza kasa i duże modyfikacje, wg mnie standardowy program da przyzwoite przyrosty pytanie co chcesz osiaganc i jakim kosztem

Stage 1 był po 5 tys. Kilometrów ?

21 godzin temu, Artur RS3 napisał:

Zastanawiam się nad modyfikacją maksymalnie jednostki 2.0 vrs w octavii 3 , ale może zamiast rzeźby zrobić przeszczep na jakieś 3.0 V6 z audi lub inna jednostkę? Jak by to cenowo wyglądało i problemowo ? 

1. Co chcesz osiagnac?
2. Ile masz na to kasy

2 godziny temu, surf napisał:

1. Co chcesz osiagnac?
2. Ile masz na to kasy

Nie określiłem jeszcze budżetu zalezy jaka opcja do mnie przemowi , ale coraz bardziej zastanawiam się nad swapem ?? tylko że najpierw będę musiał założyć 4 buty ? a co chce osiągnąć? Hmmm no pinimum te 500 

przed chwilą, Artur RS3 napisał:

Nie określiłem jeszcze budżetu zalezy jaka opcja do mnie przemowi , ale coraz bardziej zastanawiam się nad swapem ?? tylko że najpierw będę musiał założyć 4 buty ? a co chce osiągnąć? Hmmm no pinimum te 500 

no to swap na cjx i meskie turbo, ew. 2.5 z rs3 ? kojarze, że Witek z R-performance mial chyba ostatnio taki setup na sprzedaz

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mi Witek mówił że jak ma być 4x4 to sprzedać i kupić 1.8 4x4 i dłubać albo wsadzać 2.0 i dłubać

Wychodzi podobno taniej niż grzebać w ośce.

a V6 w audi jest przecież wzdłużne. Jak sobie wyobrażasz wsadzenie tego do octavii? Razem z torsenem?

Wyjdzie drożej niż RS4

Edited by clip (see edit history)