mateusz877w Opublikowano 7 stycznia 2020 o 10:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 o 10:14 Cześć, mam pytanie do posiadaczy RS245. Czy w chłodniejszy i wilgotny dzień, też przy kick downie macie chmurę białego dymu za autem? Czy to kwestia właśnie wilgotności i pary? Zaznaczam, że nawet jak jadę w trasę i po dłuższym czasie jazdy dam pierwszy raz gaz w podłogę to też to występuje. Jak już depnę tak ze 2 razy to później już nie ma tego efektu. W lato nie zauważyłem kompletnie tego zjawiska, choć jestem zaskoczony, jak mocno potrafi "przykopcić" auto w wyżej opisanym przypadku... Zanim ktoś zapyta, to płyn chłodniczy stoi w miejscu od nowości. Przebieg aktualny 13 000km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleeper Opublikowano 8 stycznia 2020 o 11:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2020 o 11:35 cześć, tak to norma w RS TSI. Latem jest względny spokój, ale jesienią i wiosną jak jest duża wilgotność i różnice temperatur spore to właśnie takie efekty. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz877w Opublikowano 9 stycznia 2020 o 08:26 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2020 o 08:26 dzięki kolego za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi