Jacek Bolek Opublikowano 3 lutego 2020 o 19:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 o 19:44 Witam, Zamierzam wymienić w swoim nowym nabytku Skodzie Octavi 3 HB fotele "szmaciane" na fotele z RS. Mam pytanie do Was, czy fotele z wersji kombi będą pasowały do wersji HB (liftback)? Czy są jakieś różnicę w tylnej kanapie (mocowaniu)? Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam, Jacek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 lutego 2020 o 19:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 o 19:47 3 minuty temu, Jacek Bolek napisał: czy fotele z wersji kombi będą pasowały do wersji HB nie, całkiem inaczej wygląda tylna kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 3 lutego 2020 o 19:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 o 19:52 Ja ma włożone z kombi do liftbacka... pasuje 1:1Nie zgodzę sie więc z@Namo Tyle tylko ze w tych z kombi mam lapke do skladania z bagażnika a u siebie tego nie mialem.. narazie leży więc w boczku bagażnika luzem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 3 lutego 2020 o 19:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 o 19:55 1 minutę temu, mcq napisał: pasuje 1:1 nie gadaj, nówka komplet w prądzie z alcantarą za 3k mi uciekł bo był z kombi ... ide pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Bolek Opublikowano 3 lutego 2020 o 19:56 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 o 19:56 Czyli rozumiem linki luzem w bagażniku, a składanie siedziska standardowo od środka ? a jak spisują się fotele RS (pełna skóra) w użytkowaniu? Zima wiadomo zimno, a lato - mocno się nagrzewa skóra? @Namo @mcq? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 4 lutego 2020 o 13:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2020 o 13:38 17 godzin temu, Jacek Bolek napisał: Zima wiadomo zimno, a lato ... nie, nigdy tego nie zauważyłem. Najgorzej jak dam do myjni z pola i w środku w jakiejś galerii. Tak wypastują fotele że przy hamowaniu lecisz do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel39 Opublikowano 15 maja 2025 o 20:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 maja 2025 o 20:50 W dniu 3.02.2020 o 20:52, mcq napisał(a): Ja ma włożone z kombi do liftbacka... pasuje 1:1 Nie zgodzę sie więc z@Namo Tyle tylko ze w tych z kombi mam lapke do skladania z bagażnika a u siebie tego nie mialem.. narazie leży więc w boczku bagażnika luzem 😉 Witam czyli fotele i kanapa z kombi do HB pasuje na 100% mam takie do kupienia do swojej kury ale 400km od domu chce mieć pewność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1_PLNY Opublikowano 18 maja 2025 o 19:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 maja 2025 o 19:44 Pasują, mierzyłem, przekładałem i jest wszystko 1:1, oczywiście kwestia elektryki w przodzie itd. ale to już co innego. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi