Grizli Opublikowano 9 sierpnia 2020 o 15:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 o 15:53 Cześć. Kupię zaciski z jarzmami do mojej Octavii III na 272mm. Przód robię na 312mm, tył chcę zrobić na 272mm gdyż to i tak poprawi znacząco fabrykę przy rozsądnych kosztach. Moze ktoś posiada na stanie lub wie, gdzie mogę znaleźć? Na allegro pusto w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Sander Opublikowano 9 sierpnia 2020 o 19:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 o 19:20 3 godziny temu, Grizli napisał: Cześć. Kupię zaciski z jarzmami do mojej Octavii III na 272mm. Przód robię na 312mm, tył chcę zrobić na 272mm gdyż to i tak poprawi znacząco fabrykę przy rozsądnych kosztach. Moze ktoś posiada na stanie lub wie, gdzie mogę znaleźć? Na allegro pusto w tym temacie. Takim zestawem mógł bym się przedstawić z o3rs, tarcze ate, klocki prawie nowe ate ceramic, zaciski dobrze śmigały do około miesiąc temu, sciagnelem bo swap na 310mm poliftowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizli Opublikowano 9 sierpnia 2020 o 21:06 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 o 21:06 Potrzebuję z jarzmami. Ile ten zestaw- zaciski mają lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Sander Opublikowano 9 sierpnia 2020 o 21:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 o 21:10 Są z mojej RS która jest z 2014,natomiast zestaw jest w pełni sprawny i będzie służył. Samochod miał 120 tyś, jak swapa na 310mm zrobiłem. Zestaw jest z jazmami, przewodami i potrzeba założyć i odpowietrzyć, cały czas plyn jest. A tak to na allegro jest wystawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizli Opublikowano 9 sierpnia 2020 o 22:03 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2020 o 22:03 Widziałem już na allegro, wydaje mi się, ze cena chyba za wysoka na to. całego zestawu nie potrzebuje, zaciski i jarzma. Tarcze i klocki chce dać nowe i inne. Będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimas Opublikowano 9 października 2020 o 21:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 o 21:28 Jak jeszcze aktualne to mam za 400zl z wysylka moge puscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi