balard12 Opublikowano 27 sierpnia 2020 o 16:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 o 16:34 Macie jakieś patenty, sposoby żeby wysunąć/wyjąć skrzynkę bezpieczników pod schowkiem - aby zwolnić blokady i dołożyć piny ? Udało mi się ją wypiąć z mocowań ramki, ale to za mało, żeby cokolwiek zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 27 sierpnia 2020 o 17:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 o 17:04 Poluzuj deskę po stronie kierowcy i wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 27 sierpnia 2020 o 19:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 o 19:35 Macie jakieś patenty, sposoby żeby wysunąć/wyjąć skrzynkę bezpieczników pod schowkiem - aby zwolnić blokady i dołożyć piny ? Udało mi się ją wypiąć z mocowań ramki, ale to za mało, żeby cokolwiek zrobić.Musisz odpiąć wtyczkę główną zasilająca całą skrzynkę. Zdjąć taki biały dzyngiel i powinno wyjść. Na koniec wyjąć fioletowe zabezpieczenie pinów i gotowe. Możesz już wsunąć nowe piny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balard12 Opublikowano 27 sierpnia 2020 o 22:11 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 o 22:11 @Bandini "Musisz odpiąć wtyczkę główną zasilająca całą skrzynkę" - to też zrobiłem - blokuje się skrzynka na desce i dupa. Nie da rady wyjąć fioletowych zabezpieczeń :). Muszę spróbować poluzować deskę jak wspomniał @rrobert .@rrobert w których miejscach trzeba okręcić śrubki ? - odkręciłem na dole kokpitu z lewej i prawej przy tunelu - ale to chyba za mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 28 sierpnia 2020 o 04:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 o 04:46 deska.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balard12 Opublikowano 28 sierpnia 2020 o 16:36 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 o 16:36 (edytowane) Dzięki, czyli jeszcze jest śrubka pod osłoną słupka A. Wieczorem będę próbował powalczyć z tematem. Po nierównej i długiej walce udało się wysunąć skrzynkę na tyle, żeby wyjąć blokady i obsadzić piny. Utrudniają jak mogą dojście. Edytowane 28 sierpnia 2020 o 22:30 przez balard12 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi