Marindi Opublikowano 17 lutego 2022 o 09:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2022 o 09:21 Witam raz jeszcze wszystkich serdecznie. Niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie dlatego postanowiłem założyć temat. Czy po aktywacji doświetlania zakrętów i coming home działają normalnie światła przednie przeciwmgłowe?? Zrobiłem u siebie oba kodowania(zgodnie z instrukcjami), ale niestety nie mogę włączyć przednich halogenów. Czy gdzieś podbiłem błąd w czasie kodowania, a może ten typ tak ma?! Pacjent O3FL Z góry dzięki za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 17 lutego 2022 o 09:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2022 o 09:37 Nie ten typ tak nie ma.Wszystko działa zgodnie ze sztuką.Gdzieś coś źle zakodowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marindi Opublikowano 17 lutego 2022 o 09:41 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2022 o 09:41 Ok, dzięki za info. Sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marindi Opublikowano 17 lutego 2022 o 20:11 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2022 o 20:11 Wszystko się udało, faktyczne błędne kodowanie. Bandini dzięki za cenną uwagę 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi