Adam Brzoskwinia Opublikowano 22 listopada 2022 o 18:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 o 18:30 Witam czy ktoś może mi poradzić jak z powrotem włożyć / wpiąć w te zaczepy Schowek na portfel za którym są bezpieczniki ? Dziś musiałem wymienić bezpiecznik spryskiwaczy. Ściągniecie poszło gładko jak na tym filmie zrobiłem : https://www.youtube.com/watch?v=k9Grnk_o9Js Ale schody zaczęły się jak chcę włożyć ten schowek. Jak najpierw wepnę te dolne zatrzaski zawiasowe to blokuje mi tu u góry (zaznaczyłem na zdj co blokuję) Czy jest na to jakiś patent ??? Zaznaczyłem na zdj co mi blokuje jak włożę w pełnym otwarciu te zawiasy (zdjęcie nie jest moje tylko zrzut podczas wyciągania tego) Ktoś to już wkładał ??? może podpowiedzieć jak ???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omron Opublikowano 22 listopada 2022 o 19:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 o 19:30 Ja sobie poradziłem starą kartą plastikową w tym miejscu, jako ''dźwignia'', 'ślizg' jak to nazwać ? 😉 i kliknęło jak trzeba . Lepiej po zagrzaniu wnętrza auta bo plastik schowka się łatwiej podda... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 22 listopada 2022 o 22:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2022 o 22:37 Ja tam wsadzam np. śrubokręt, podważam i za jego pomocą klapka wskakuje na miejsce. Instrukcja w sekcji "Bezpieczniki i żarówki" zawiera opis zamknięcia schowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Brzoskwinia Opublikowano 24 listopada 2022 o 18:33 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2022 o 18:33 OK dzięki za podpowiedzi. Temat zamknięty = schowek na swoim miejscu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi