Wico Opublikowano 12 marca 2023 o 10:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 marca 2023 o 10:52 Dzień dobry, prośba o pomoc. Lampa przednia lewa skoda Octavia. Żarówka mijania nie święci. Do kostki dochodzi prąd 12V jednak po podłączeniu żarówki (oczywiście sprawdzonej wcześniej i sprawnej) prąd zanika i żarówka nie święci). Co może być przyczyną problemu. Sprawdzałem również z dodatkowym zerem. Problem tylko ze światłem mijania. Reszta w lampie OK. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloCUPA Opublikowano 12 marca 2023 o 15:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 marca 2023 o 15:20 Jak napięcie jest w kostce to musi świecić.. moze nie łączy coś na kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onfiskator Opublikowano 23 kwietnia 2025 o 13:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2025 o 13:26 Cześć. Czy znalazłeś przyczynę problemu? Mam dokładnie ten sam case. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omron Opublikowano 23 kwietnia 2025 o 14:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2025 o 14:57 sprawdź bezpiecznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 23 kwietnia 2025 o 16:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2025 o 16:30 zapala się błąd oświetlenia ? do świateł nie ma bezpiecznika to nie maluch. światłami steruje Bordnez. jak nie ma błędów to ktoś coś namieszał w kodowaniu. system sprawdza czy nie ma zwarcia ,jak jest prąd za wysoki lub za niski w stosunku do konfiguracji wyjścia automatycznie wyłącza zasilanie w celu eliminacji możliwości uszkodzenia sterownika i instalacji elektrycznej. Podepnij na krótko jaką żarówkę bez lampy i zobacz czy świeci sprawdź masy na pinie 5 i 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz.cz Opublikowano 6 maja 2025 o 18:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 maja 2025 o 18:40 Cześć, pytanko problem rozwiązany ? bo jestem kolejną osobą z tego typu usterką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi