mcgagatek Opublikowano 5 czerwca 2023 o 09:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 o 09:10 Prośba o informację czy bez demontażu poduszki z kierownicy można zdjąć plastiki oznaczone na zdjęciu https://zapodaj.net/655ff1b11dcdd.jpg.html. Przymierzam się do samodzielnego jej obszycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 5 czerwca 2023 o 13:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 o 13:18 Można tylko gwarancji nie daję czy nie połamiesz zaczepów. Na stole bez poduszki łatwo nie wychodzą, a w całości to będzie naprawdę jak 6 w totka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 6 czerwca 2023 o 09:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 o 09:23 Demontaż poduszki to jest 60 sekund z przerwą na ziewanie. https://youtu.be/Mv4BJfAqCkQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 6 czerwca 2023 o 16:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2023 o 16:23 Demontaż poduszki to jest 60 sekund z przerwą na ziewanie.Ja robię to w 20 sekund i 40 zostaje mi jeszcze na drzemkę, ale niektórzy lubią pod górkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariush19 Opublikowano 7 czerwca 2023 o 07:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 o 07:39 (edytowane) podłączę się, a czy można na tym wielowypuście obrócić kierownicę o ząbek dwa, bo mam krzywo przy jeździe na wprost. wygląda to na szybką robotę I czy tak samo wygląda to z przyciskami na kierownicy, jakieś dodatkowe wiązki, taśmy? Mam obawy co do demontażu tej poduchy, takie podświadome czy coś nie je... nie 🙂 ale może bym się zdecydował żeby wyprostować w końcu kierę Edytowane 7 czerwca 2023 o 07:43 przez mariush19 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 7 czerwca 2023 o 08:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 o 08:06 Możesz dać o ząbek, dwa, ale komputer będzie wywalał ci błąd , widoczny tylko w vcds. Chyba, że przestawisz dużo to wtedy wywali na desce. Żeby zaadoptować nowe położenie, trzeba obrócić na postoju do końca w lewo, potrzymać, do końca w prawo, potrzymać i przejechać się trochę pomału na wprost. Za dużo nie można dawać, bo przy pełnym skręcie możesz urwać taśmę od multifinkcji. Ja dałem u siebie jeden ząbek. Masz tam dwie wiązki, jedną od poduszki, druga od multifinkcji. Nic nie jeb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariush19 Opublikowano 7 czerwca 2023 o 08:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 o 08:26 (edytowane) hmm a skąd komputer będzie wiedział że coś zostało przestawione o jeden ząbek? teoretycznie żeby nie te taśmy które można zerwać, to można by w ogóle o 90 stopni przestawić, a i tak ilość obrotów kierownicy do skrajnych położeń będzie taka sama? a co do taśm skoro teraz mam krzywo, to teraz mogę zerwać te taśmy ? pytam czysto teoretycznie, bo mnie to zaciekawiło Edytowane 7 czerwca 2023 o 08:33 przez mariush19 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 7 czerwca 2023 o 08:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 o 08:58 Dla komputera pozycja ustawiona w fabryce jest ok, jak dasz o jeden ząbek, to dla niego jest jakbyś cały czas skręcał i po kilku kilometrach wywala błąd. Taśma ma jakiś tam zapas, ale nie za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefju Opublikowano 7 czerwca 2023 o 09:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 o 09:47 W dniu 7.06.2023 o 09:39, mariush19 napisał(a): podłączę się, a czy można na tym wielowypuście obrócić kierownicę o ząbek dwa, bo mam krzywo przy jeździe na wprost. wygląda to na szybką robotę Nie lepiej zrobić zbieżność / geometrię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariush19 Opublikowano 7 czerwca 2023 o 10:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 o 10:02 Można geometrię, ale jest z nią wszystko ok, idzie prosto jak strzała, nie trzeba kiery trzymać. Odkręcenie 1 śrubki jest szybsze i tańsze. W dniu 7.06.2023 o 10:58, dagetto napisał(a): Dla komputera pozycja ustawiona w fabryce jest ok, jak dasz o jeden ząbek, to dla niego jest jakbyś cały czas skręcał i po kilku kilometrach wywala błąd. Taśma ma jakiś tam zapas, ale nie za duży. to jakiś czujnik musi być w kierownicy-poduszce? ale jakby był to dlaczego zezwala jeździć z krzywo ustawioną kierą i nie zgłasza błedu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 7 czerwca 2023 o 10:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 o 10:08 Wiem tylko, że po takim zabiegu u mnie wywaliło błąd czujnika skrętu g85 i jakieś inne wynikające z tego błędu. Po adaptacji wszystko gra. Śmiało zdejmuj, przeskakuj o jeden ząbek i będzie dobrze. Zawsze możesz wrócić do początkowego ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariush19 Opublikowano 7 czerwca 2023 o 10:11 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 o 10:11 (edytowane) ok spróbuję, jaki tam klucz jest? ok widzę na filmie, spline M12. a akumulatora nie trzeba odłączać przed tym? Edytowane 7 czerwca 2023 o 10:17 przez mariush19 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 7 czerwca 2023 o 10:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2023 o 10:18 Chyba właśnie taki. Aku nie ruszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi