Glaniu Opublikowano 23 stycznia 2024 o 23:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2024 o 23:10 Hej wszystkim Skodowiczą Ponieważ przytrafiła sie wersja bez Cantona, a seryjne nagłośnienie co by nie mówić jest słabe to czy istnieją jakieś customowe rozwiązania czy np. rozbudowa o w/w Cantona ? Pytam jako absolutny laik w dziedzinie car -audio lubię tylko sobie posłuchać Pozdrawiam Glaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab567 Opublikowano 26 stycznia 2024 o 08:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2024 o 08:08 Się ciesz, że nie masz CANTONa. Szału to nie robi w ogóle. Zamiast tego możesz zrobić fajny zestaw customowy: jakiś dobry procesor, wzmacniacz, wygłuszenie, głośniki w drzwiach i subwoofer i będzie Pan zadowolony. Tylko napisz najpierw jaki budżet przeznaczasz.Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glaniu Opublikowano 26 stycznia 2024 o 20:58 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2024 o 20:58 Hej Dziękuje za odpowiedz. Kompletnie nie siedzę w temacie , ale raczej mniej niż więcej ponieważ jest to auto służbowe Czy jest ktoś wstanie podać orientacyjne koszty ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab567 Opublikowano 26 stycznia 2024 o 21:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2024 o 21:34 Od około 1000 (dobre głośniki na przód) do kilku tysięcy zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechaniczna_Pomarańcza Opublikowano 22 lutego 2026 o 16:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2026 o 16:22 (edytowane) W dniu 26.01.2024 o 09:08, pab567 napisał(a): Się ciesz, że nie masz CANTONa. Szału to nie robi w ogóle. Zamiast tego możesz zrobić fajny zestaw customowy: jakiś dobry procesor, wzmacniacz, wygłuszenie, głośniki w drzwiach i subwoofer i będzie Pan zadowolony. Tylko napisz najpierw jaki budżet przeznaczasz. Wysłane z mojego Pixel 5 przy użyciu Tapatalka Cześć, odkopię (nie)trochę temat bo też mi to chodzi po głowie. Co prawda na co dzień autem jeździ żona, która uważa to za zbędny wydatek, ale jak siadamy razem i jedziemy w trasę, to posłuchałoby się czegoś w lepszej jakości i tu nasuwa mi się właśnie pytanie… Czy te procesory i wzmacniacze są niezbędne w Octavii? Nie wystarczy wygłuszenie drzwi, subwoofer i wymiana głośników, żeby to jakoś znośniej grało? Edytowane 22 lutego 2026 o 16:23 przez Mechaniczna_Pomarańcza (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi