Gwiazda Opublikowano 7 lipca 2016 o 10:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 o 10:54 Mam pytanie o Wasze doświadczenia: Chce zabezpieczyć nowe auto wewnątrz tylko nie wiem co w zasadzie można zrobić i co warto zrbić. Gdzieś wyczytałem że da się zabezpieczyć skórę czy to prawda? Polecacie jakieś produkty lub usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malwin41 Opublikowano 7 lipca 2016 o 13:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 o 13:36 Tutaj też wcisnę swoje 3 grosze :P Jako ze Auto detailing to moje hobby ;) Do dbania regularnego na skore świetne są produkty Colourlock. Zestaw do czyszczenia: http://sklep.colourlock.pl/czyszczenie-skory/zabrudzenia/zestaw-soft-do-czyszczenia-skorzanej-tapicerki-samochodowej.html Preparat zabezpieczający przed ścieraniem , UV itp: http://sklep.colourlock.pl/pielegnacja-skory/leder-protector-srodek-pielegnujacy.html Do dywaników i innej tapicerki materiałowej fajny jest 303 FABRIC GUARD, zabezpiecza przed wsiąkaniem cieszy itp. Co do plastików ja używałem dressingu od Poor Boys Natural look. Daje świetne efekty nawet na nowych autach noi również zabezpiecza przed blaknięciem. Na foto masz efekty i sam produkt. Jak masz więcej pytań to pisz. Nie chce opisywać wszystkiego żeby nie zasypac informacjami i przestaszyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomal Opublikowano 8 lipca 2016 o 09:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 o 09:33 z zewnatrz mam folie wiec nie ma za bardzo o co dbac, ale w srodku lubie miec czysto, ogarne sobie tego poorboysa ta szmatka to jakas specjalna jest czy w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malwin41 Opublikowano 8 lipca 2016 o 10:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 o 10:00 Jakas troche lepsza mikrofibra. Ale naklada sie najlepiej padem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomal Opublikowano 8 lipca 2016 o 10:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 o 10:01 cos polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malwin41 Opublikowano 8 lipca 2016 o 11:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 o 11:00 Zolty pad megiuarsa. A mikrofibra to obojetnie. To jest akurat z tego co pamietam z detailer.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomal Opublikowano 8 lipca 2016 o 11:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 o 11:14 kupione, dzieki po weekendzie zdam relacje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malwin41 Opublikowano 8 lipca 2016 o 11:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 o 11:41 Pewnie to dla Ciebie oczywiste ale plastiki trzeba najpierw wyczyscic a potem to nalozyc bo to dressing ;) lepiej napisac dla pewnosci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 1 maja 2019 o 09:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 maja 2019 o 09:12 a co polecisz do czyszczenia tapicerki przed nałożeniem dressingu? auto nowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 5 maja 2019 o 09:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 maja 2019 o 09:21 Tyle propozycji, że nie wiadomo co wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi