Jump to content

Vcds kabel

Ceber127

Recommended Posts

Witam, na znanym portalu znalazłem oferte sprzedaży chińskich kabelków vcds z chipem arm za 300 zł. Czy już ktoś kupował za tą cenę i może wypowiedzieć się o jakiści,  czy może podać link do aukcji by osoby o większej wiedzy się wypowiedziały.Pozdrawiam

https://www.aliexpress.com/item/1005006095766319.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.26.2d551802VsuVLT

Poprzedni Vcds działa bezproblemowo z O3 . Niestety ze  Scalą z 2020 roku już nie . Kolejny zakup ..... Ten z linku działa bardzo dobrze . Mam Windows 10 i VCDS 23.3.1 po Polsku i Angielsku . Aplikacja oryginalna plus loader .  Sądzę że interfejs się aktualizował . Żadnego limitu ... wyłączania Internetu... Wydaje się że  długo będzie służył . 

real_hex.JPG

vcds.JPG

Edited by pawlaa1370 (see edit history)

• 1 month later...
  • 1 month later...

Dzień dobry.

Ja tez postanowiłem pobawić się VCDS-em w swojej Octavce.

Posiadam Hex-a V2 i jest pewien problem. Jak wchodzę w silnik, kodowanie, pomocnik kodowania jest wszystko ok.

Jak wchodzę w blok elektryki to pojawia się komunikat poniżej, jakieś pomysły?

Błąd vcds.jpg

W dniu 15.05.2024 o 21:36, rrobert napisał(a):

od SW 2xx wszystko ustawia się w adaptacjach a nie w kodowaniu 

...mądrego, to i przyjemnie posłuchać rrobert :zajebiste:, dzięki. Pierwsze koty za płoty i system start/stop wyłączony he, he.

Dodam, że korzystam z zestawu zakupionego od gościa na OLX https://www.olx.pl/d/oferta/vcds-pl-96-2024r-prawdziwy-hex-v2-diagnostyka-vag-interface-CID5-IDXvt2r.html

trochę drogawo w porównaniu z Ali ale wsparcie techniczne na miejscu...no i można nieco utargować z wystawionej ceny.