sgrodnicki Opublikowano 10 listopada 2024 o 16:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2024 o 16:53 Dzięki za szybką odpowiedz. Oto mój vin: TMBAD9NEXJ0184074 Jesteś w stanie wyliczyć ile kosztowało byt mnie dołożenie ACC u Ciebie w firmie? Bo widzę, że specjalizujesz się w takich zadaniach. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 10 listopada 2024 o 17:46 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2024 o 17:46 reszta n PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banyga Opublikowano 11 grudnia 2024 o 08:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2024 o 08:22 Witam, rozważam dołożenie funkcji acc do swojej octavi, trochę już poczytałem na ten temat ale dalej mam więcej pytań niż odpowiedzi w skodzie mam juz fabrycznie tempomat , radar w zderzaku i xenony, pytanie czy muszę coś jescze wymienić poza samą manetką przy kierownicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 11 grudnia 2024 o 18:12 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2024 o 18:12 wymienić jeszcze dolną osłonę. o co najważniejsze aktywować swap w radarze do ACC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi