matys Opublikowano 28 września 2016 o 20:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 o 20:18 Macie jakieś doświadczenia z zapachem samochodowym w sprayu? https://www.shine4car.pl/chemical-guys-zapach-nowej-skorzanej-tapicerki-id-29.html Kusi mnie kupic cos takiego i wypsikac teściowi auto, niestety kupił od gościa który palił w aucie i zapach po 10 miesiącach dalej męczy, było prane wszystko w firmie car detalingowej, skóra czyszczona, podsufitka, wszystkie dywaniki + ozonowanie dwukrotne. Zapachy do kratki pomagają na chwile a szukam czegoś co bedzie skutecznie pchnięć i bedzie trwałe. Podobni ten spray jest mega intensywny, 4 psikniecia i pachnie oraz pochłania nieładne zapachu przez 3-4? Tygodnie Kiedyś uzywałem zapachów do nawiewu firmy WoodWick ale niestety bardzo pogorszyła sie ich jakość i dostępność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomal Opublikowano 28 września 2016 o 22:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 o 22:37 a próbowałeś kawy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Opublikowano 29 września 2016 o 06:12 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 o 06:12 To znaczy? Rozsypać ziarenka? Czy jakis specyfik na bazie kawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomal Opublikowano 29 września 2016 o 07:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 o 07:16 (edytowane) kiedys kupilem auto w ktorym strasznie walilo fajkami, wzialem 2 woreczki foliowe, nasypalem kawy mielonej (z 10 lyzek stolowych), tak zeby sobie lezal otwarty jeden z przodu drugi z tylu po jednej nocce czy dniu nie bylo juz czuc fajek (a jestem wyczulony bo nigdy nie palilem), tylko kawe kawa super wyciaga nieprzyjemne zapachy sprobuj bo to kosztuje pare zl a powinno zadzialac Edytowane 29 września 2016 o 07:17 przez anomal (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snakepl1974 Opublikowano 15 października 2016 o 16:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 o 16:41 http://www.clinex.com.pl/Produkty?act=product&product=5468 Polecam te koncentraty. Pierwszy miałem vanilia a teraz ten tasmański czar. Wystarczy spsikać dywaniki i utrzymuje sie długo piękny zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczol Opublikowano 17 października 2016 o 14:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 o 14:41 (edytowane) Dnia 29.09.2016 at 09:16, anomal napisał: kiedys kupilem auto w ktorym strasznie walilo fajkami, wzialem 2 woreczki foliowe, nasypalem kawy mielonej (z 10 lyzek stolowych), tak zeby sobie lezal otwarty jeden z przodu drugi z tylu po jednej nocce czy dniu nie bylo juz czuc fajek (a jestem wyczulony bo nigdy nie palilem), tylko kawe kawa super wyciaga nieprzyjemne zapachy sprobuj bo to kosztuje pare zl a powinno zadzialac popieram, zanim zaczniesz psikać chemią, spróbuj metody anomala :) Edytowane 17 października 2016 o 14:42 przez Karczol (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmichal Opublikowano 17 grudnia 2020 o 10:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2020 o 10:01 Smrodu po papierosach do końca nie usuniesz. Pryskanie tego chemią też tylko go maskuje. Polecam wyżej wspomniany temat z kawą - ja kupiłem 2 kg najtańszej ziarnistej kawy i powsypywałem do każdej kieszeni drzwiowej oraz do wnęk w bagażniku - na 2-3 tygodnie pochłania wszystkie zapachy, potem trzeba... kupić nową kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi