emylpe Opublikowano 29 marca 2017 o 09:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 o 09:53 Garażu nie mam ale mimo dość ostrej zimy w tym roku skrobałem szybę może kilka razy. Tylko 850 zł i aż. Najpierw miało być auto poniżej 90, potem za 90, zrobiło się za 93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 29 marca 2017 o 10:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 o 10:01 @emylpe u mnie miało być za maks 120 a wyszło ponad 130 i to bardzo dobrych rabatach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keaton Opublikowano 29 marca 2017 o 10:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 o 10:12 93 to niedużo za taki konfig, duży rabat musiał być. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 29 marca 2017 o 10:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 o 10:29 Jak bez garażu to tylko webasto, wtedy już bez szyby. Oczywistość taka sama jak klima, przy czym trzeba to najpierw mieć, żeby docenić. Park asist do kitu, w filmach na necie przyciera krawężniki jak zły, trzebaby mieć stalówki z kolpakami z biedronki żeby nie bolało. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emylpe Opublikowano 29 marca 2017 o 11:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 o 11:21 (edytowane) @maro webasto mi kompletnie niepotrzebnie. Nie lubię ciepła w aucie, czy lato czy zima 17 stopni ustawione i koszulka lub koszula. Jedyna rzecz jaka marznie to dłonie, więc myśl o tej szybie. Wychodzę czasem szybko z domu, zapominam o rękawiczkach, przy samochodzie zonk bo szyba biała, często pół auta do odśnieżenia i potem zimno w ręce, no ale teraz kiera grzana w standardzie. Zresztą sytuacja zdarza się może kilka razy w roku. Dziewczyna by się ucieszyła, ale grzany stołek i kiera powinien jest wystarczyć do jazdy, zresztą i tak się nie rozbiera na początku, bo jej zawsze zimno. Park assist ma dodatkowe czujniki z boku ale raczej zbędny luksus. Rabatu trochę dostałem, ponad 15k i dało ponad 14%. Ale w tym jest kupon od Skody, mamy już Fabie w rodzinie i przyszedł. Ogólnie Skoda dała 1 na start, 2 z kuponu i darmowa dodatkowa gwarancja. Jeszcze będę szarpał o jakieś akcesoria przy odbiorze, mata do bagażnika, siatki jakieś, wkład na telefon. Nie chce więcej wydawać, bo jeszcze dojdzie bagażnik na hak, rowery, koła zimowe, może dodatkowe felgi, wideo rejestrator, telefon pod smartlinka, ODBelven i 100k wychodzi lekką ręką. Jak już dostanę auto to zrobię jakieś podsumowanie mojej walki o cenę i ogólnie osób z którymi warto gadać, trochę ich poznałem przez moje próby zakupu. Mało brakowało, żebym kupił auto przed FL, ale spóźniłem się o kilka dni i diler, który dał 12% rabatu już miał zamknięte okienko i w sumie się cieszę teraz. Auto po FL na żywo nie wygląda tak źle, szczególnie w ciemnych kolorach (od początku chciałem szary quartz). Dołożyłem kupę rzeczy i dodali trochę rzeczy to standardu, więc auto na sto pro będzie lepsze. Miałem okazję teraz wziąć z placu auto i też odpuściłem. Jak ktoś szuka to jest dobre 1.8 style w dynamicu u Rafała w Łodzi, (znaczy było tydzień temu, mam zdjęcia). Edytowane 29 marca 2017 o 11:21 przez emylpe (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emylpe Opublikowano 29 marca 2017 o 14:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 o 14:18 Mój sprzedawca znów się spisał i właśnie dostałem informację, że samochód jest zaplanowany na 23 tydzień. Akurat na wakacje ;). Trochę mniej straszył, że bez TOP Led będzie późno ale widzę, że bujda, no chyba że z tym to auto produkują po 4 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 29 marca 2017 o 15:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 o 15:33 Dolicz 2-3 tygodnie na transport jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaarky Opublikowano 29 marca 2017 o 16:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 o 16:21 U mnie hill hold control zapomnieli ale to nie problem - if you know what I mean :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emylpe Opublikowano 29 marca 2017 o 18:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 o 18:06 @Kamil RS230 doliczając i tak wyjdzie czerwiec. Mam urodziny w środku miesiąca to akurat :D @Shaarky ja celowo zapomniałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 29 marca 2017 o 18:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 marca 2017 o 18:23 @emylpe ja przy dsg mialem w standardzie:) no to spoko.bedziesz mial ladny prezent:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamtom Opublikowano 30 marca 2017 o 06:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 06:56 Cześć wszystkim ja juź odebrałem swojego brzydala wersja style 1.8 tsi 4x4 dsg. Szary quartz. Pozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 30 marca 2017 o 07:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 07:27 @Adamtom widzę, że po sąsiedzku. Dawaj na spota do Gliwic jak dasz radę - dasz prawda? A autko zaprowadź do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 30 marca 2017 o 07:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 07:32 W ciemnym kolorze wygląda całkiem nieźle. Bo w jasnych jest tragedia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamtom Opublikowano 30 marca 2017 o 07:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 07:37 Kiedy jest ten spot?Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdp Opublikowano 30 marca 2017 o 07:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 07:50 52 minuty temu, Adamtom napisał: Cześć wszystkim ja juź odebrałem swojego brzydala wersja style 1.8 tsi 4x4 dsg. Szary quartz. Pozdrawiam Noo gratuluję wyboru, kolejny czterołap, rośniemy w siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamtom Opublikowano 30 marca 2017 o 07:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 07:56 Dzìęki, jestem jak narazie mega zadowolony, szczególnie z zespołù napędowego;)Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriandeska Opublikowano 30 marca 2017 o 08:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 08:41 (edytowane) No ten zespół bym nawet do swojej przygarnął Może konkursu urody nie wygra, ale auto bardzo fajne. Edytowane 30 marca 2017 o 08:42 przez Adriandeska (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 30 marca 2017 o 08:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 08:43 1 godzinę temu, Adamtom napisał: Kiedy jest ten spot? kliknij w link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emylpe Opublikowano 30 marca 2017 o 09:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 09:01 @Adamtom taki sam kolor wybrałem ! Będzie tego teraz na drogach. Według mnie najlepszy, widziałem niebieski, czarny i czerwony. Nie mają startu. Gratulacje ogólnie auta i wyboru napędu. Mi chwilowo monet nie starczyło na 4x4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 30 marca 2017 o 09:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 09:15 Do tej budy ciemne kolory tylko i wyłącznie, bo dzięki temu te dzielone światła nie są tak widoczne :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekRS Opublikowano 30 marca 2017 o 10:29 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 10:29 (edytowane) Cześć ponownie po krótkiej przerwie . U mnie również się pozmieniało przez tydzień jak pamiętacie miałem dylemat z fotelami z pamięcią ponieważ wydłużały termin z 21 na 32 tydzień . Ale posłuchałem sprzedawcy i w ciągu tygodnia termin się zmienił radykalnie , aktualnie wskoczyłem na 17 tydzień czyli już za miesiąc może zaczną kompletować furke . Edytowane 30 marca 2017 o 11:52 przez Pipek (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emylpe Opublikowano 30 marca 2017 o 10:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 marca 2017 o 10:34 Kurde to i może mój się skróci. Z tym 23 wyglądam ekstra biednie a tylko tydzień różnicy w zamówieniu. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Opublikowano 31 marca 2017 o 12:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 marca 2017 o 12:40 @emylpe jak zamawiałem w czerwcu to jeden dealer mówił, ze na ostatni tydzień sierpnia będzie auto do odbioru, a drugi, że na koniec września będzie produkcja, finalnie wziąłem u drugiego i produkcja była na początek października a odbiór na listopad ;) Nie dojdziesz z nimi, jednych importer lubi bardziej innych mniej, więc i terminy pewnie od tego uzależnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 31 marca 2017 o 13:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 marca 2017 o 13:12 A trzeci obieca cuda byle złapać klienta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emylpe Opublikowano 1 kwietnia 2017 o 07:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2017 o 07:50 Akurat cudów nie obiecywał. Bardziej straszył, że bez TOP ledów będzie dużo dłużej. A że jednych bardziej lubi centrala, a innych mniej to dobrze wiem. Sam pracowałem w centrali innej marki. Tych wydaje mi się, że lubi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi