KamilSOIIFL Opublikowano 24 marca 2017 o 09:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 o 09:21 witam, czy wymieniał ktoś relingi dachowe z czarnych na te aluminiowe albo chromowane? bo mam problem. czarne wiem jak zdjąć, otwieram zaślepkę i wykręcam śruby ale w tych chromowanych nie mam żadnych zaslepek które się podważa, jak je zamontować? proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSOIIFL Opublikowano 8 marca 2018 o 09:21 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 o 09:21 relingi wymienione, Aso wymieniło mi za prawie 90 zł więc luzik, polecam , a efekt wg mnie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christopy Opublikowano 8 marca 2018 o 10:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 o 10:04 Pokaż jakieś fotki przed i po, bo moja O3 srebrna dobrze wygląda z czarnymi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSOIIFL Opublikowano 8 marca 2018 o 10:52 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 o 10:52 w zakładce Garaz własnie dodałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi