Octavia Opublikowano 7 grudnia 2015 o 10:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 o 10:56 ZIMNY AUTO Łódź Rzgowska ul. Rzgowska 142/146 93-311 Łódź Tel. 42 646 11 66www.skoda-lodz.zimny.com.pl Kupiłeś, serwisowałeś Škodę Octavia w tym ASO? Podziel się z nami swoją opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ganczar777 Opublikowano 18 stycznia 2017 o 08:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 o 08:52 Kupiłem u nich auto, sprzedawca bardzo rzeczowy, nie namawiał a doradzał, konfigurację zmieniałem kilka razy ostateczną załatwiliśmy przez telefon :) rabacik też niczego sobie, nawet o takm dużym nie myślałem że uda się załatwić :) dla porównania Bednarek nie był w stanie lub nie chciał zaproponowac nawet połowy tego rabatu. Jeśli chodzi o serwis to jeszcze nie mam doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor.W Opublikowano 5 listopada 2019 o 11:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2019 o 11:24 Ja właśnie kupiłem już drugie auto w tym salonie. Wszystko odbywało się bardzo sprawnie. Niesamowicie pomocny Pan Rafał Gatczenia. Jest niezmiernie miły, cierpliwy i pomocny. Godzinę wybierałem z nim felgi i opony do auta. Co dopiero konfigurowanie auta. Nic nie było problemem. Od ręki jazdy próbne każdym autem, także wszystko do zrobienia bez narzekania. Rabaty otrzymałem mimo, że już ciężko było z czego urwać, ale i tak się postarano bym był zadowolony. Co do serwisu to bez problemów, ale też bez wodotrysków. Serwis zajmuje długo jak w każdym innym ASO. Jak jest ktoś dociekliwy to może wydusić z nich wiele informacji, także to zaleta bo wszystko o co się poprosi zostanie sprawdzone i wykonane. Mogę spokojnie każdemu polecić ten salon, a przede wszystkim polecam Pana Rafała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruwado Opublikowano 6 listopada 2019 o 08:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2019 o 08:35 Potwierdzam, kupione 2 samochody u Rafała. Polecam wszystkim. Serwisu nie znam, bo mieszkam daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 12 listopada 2019 o 22:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 o 22:07 Raał sprawdzony sprzedawca. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi