Octavia Opublikowano 7 grudnia 2015 o 10:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 o 10:57 ZIMNY AUTO Piotrków Trybunalski ul. Wojska Polskiego 102 97-300 Piotrków Trybunalski Tel. 44 645 22 43ZIMNY AUTO Spółka z o.o. - oddział Piotrków Trybunalski - ŠKODA Kupiłeś, serwisowałeś Škodę Octavia w tym ASO? Podziel się z nami swoją opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachumlody Opublikowano 10 grudnia 2015 o 16:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 o 16:40 Nikomu nie polecam tam jechać. Np. przy wymianie oleju "serwisowego" połowę spuszczają z auta a resztę zalewają nowym. Każdy płaci normalnie jak np. za 4 litry a nowego oleju ma 2 litry. To samo tyczy się tarcz,klocków lub wycieraczek. Nie problem zamienić z auta do auta. Na szczęście nigdy tam nie byłem ze swoim autem i nie pojadę ale Piotrków jest tak małym miastem,że w zasadzie każdy o każdym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 10 grudnia 2015 o 18:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 o 18:20 Jesteś tego pewien, że tak robią? bo zbliża mi się wymiana oleju i miałem do nich jechać...ale to co piszesz strasznie mnie zmartwiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yunior81 Opublikowano 11 grudnia 2015 o 15:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 o 15:56 (edytowane) Spoiler Jedź do Dobronia Juz nawet nie chce mi sie pisac o Zimnym w Piotrkowie ( mam na mysli serwis ). Edytowane 11 grudnia 2015 o 15:57 przez yunior81 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 11 grudnia 2015 o 18:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 o 18:55 Skoro ma takie złe opinię to na pewno nie pojadę... A w tym Dobroniu to można przez jakieś szyby patrzeć co robią przy aucie? Czy jest tak jak u Zimnego że wprowadzą auto i nie można nawet popatrzeć przez okno co robią... Widziałem że Machudera jest spoko serwisem , że można patrzeć przez szklane drzwi co robią i nie ma zastrzeżeń co do ich pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enriquez Opublikowano 11 grudnia 2015 o 18:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 o 18:59 (edytowane) Machudera jest OK. Jak chcesz bardzo do Zimnego, to możesz pojechać w Łodzi na Legionów - mają tam blacharnię, ale przegląd też można zrobić. Może nie jest to wersal, ale możesz sobie stać przy aucie bez problemu. No i możesz mnie tam spotkać czasami jak chłopaki nie dają rady. Edytowane 11 grudnia 2015 o 18:59 przez Enriquez (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yunior81 Opublikowano 12 grudnia 2015 o 16:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2015 o 16:49 W Dobroniu stoisz sobie przy samochodzie i nikt ci uwagi nie zwroci. Nie robia tez problemu jak masz swoje graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 13 grudnia 2015 o 12:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 o 12:17 @Enriquez nie zależy mi szczególnie za Zimnym, po prostu chce oddać auto do pewnego serwisu, żeby wszystko było zrobione tak jak powinno. To że Ty dajesz radę to wiem :), bo wyłączałeś mi Start/Stop, zmieniałeś kodowanie na ledy w przeciwmgielnych + podświetlanie rejestracji no i leaving/coming home przełączyłeś na przeciwmgielne. Napisz mi proszę czy da radę VCDS-em całkowicie wyłączyć ESP, bo przy procedurze startu wcina się elektronika...@yunior81 dzięki wielkie za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yunior81 Opublikowano 13 grudnia 2015 o 14:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2015 o 14:01 Jak będziesz jechał do Dobronia to wal śmiało do Sebastiana Ziętali ( doradca serwisowy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi