saintLSC Opublikowano 19 listopada 2017 o 16:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2017 o 16:44 Czołem Naszedł czas na sprzedaż jednej z dwóch Octavii które są w rodzinie link z opisem i fotkami do otomoto W razie pytań zapraszam. Cena z ogłoszenia: 55 555 Do negocjacji Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenorb Opublikowano 30 listopada 2017 o 18:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 o 18:33 ..a tak realnie to ile to pali? i patrząc z perspektywy użytkownika to na miasto ok ale czy na trasę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saintLSC Opublikowano 1 grudnia 2017 o 07:40 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 o 07:40 To jest auto taty, więc powiem tak mniej więcej jak wiem Co 3 tygodnie robi trasę Łódź > Dania, później znowu Dania > Łódź. Czasem jeździ sam, czasem z 1, 2 czy nawet 3 kumplami na pokładzie i daje radę. Wiadomo że nie jest to demon prędkości i przy 4 chłopach z bagażami od 0 nie będzie taki zrywny jak z jedną osobą na pokładzie, ale przy prędkościach autostradowych jest całkiem elastyczny i można się zdziwić że taki malutki silniczek ciągnie całkiem spore auto z załadunkiem Co do spalania, to w mieście od 6 do 8 L, w zależności od ruchu, warunków pogodowych itd., wiadomo. W trasie zależy od załadunku - od 5 do 7 L przy prędkościach autostradowych. A trasa z prędkościami 80-100 można nawet do 4L zejść ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reezing Opublikowano 1 grudnia 2017 o 08:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 o 08:45 Na Chorwacje w 3os przy średniej 100 wyszło 4,1 gdzieś wklejałem zdjęcie :) Po mieście jak jeździ żona to 6,5, jak syn koło 8. Do miasta tak jak moja używa super silnik, na trasę do 120 tez fajnie. Powyżej rozpedzanie dramat, a spalanie już bliżej 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam88 Opublikowano 1 grudnia 2017 o 11:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 o 11:51 Mój realnie pali w lato ok 6 l / 100 - teraz jak jest zimniej ok 6,4 l / 100 km Jakbym jeździł tylko na trasie max 100 km / h to bez problemów idzie zrobić ok 5,5 l / 100 km - jednak ja mam DSG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi