Skocz do zawarto艣ci

Youtube Auto czyli Youtube w Android Auto

potrek

Rekomendowane odpowiedzi

Natrafi艂em dzi艣 na fajny tutorial jak odpali膰 YouTube na android auto, ale u mnie zn贸w nie dzia艂a.

Co艣 ten LG G6 do bani.

Mo偶e kto艣 wypr贸bowa膰 na innym telefonie i da膰 zna膰?

edyta !!! :

Apka dzia艂a, musia艂em zaisntalowa膰 starsz膮 wersj臋 android auto i posz艂o od strza艂a. Apka聽jest po prostu wyjeba.. !

YouTube, google dzia艂aj膮 od strza艂a i mega p艂ynnie.聽 Dzia艂a wyszukiwanie g艂osowe jak i z klawiatury i jest full screen, no prawie. Nie trzeba nic skalowa膰 jak w floating apps.

Polecam !!!

Edytowane przez potrek (wy艣wietl histori臋 edycji)
  • Lubi臋 to 2
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Namo zmieni艂(a) tytu艂 na Youtube Auto czyli Youtube w Android Auto

Witam. Faktycznie youtube auto dzia艂a i bynajmniej z s7 nic si臋聽nie zawiesza. Jest mo偶liwo艣膰 odpalenia plik贸w聽 z karty Sd na telefonie. Mirolink ju偶聽ca艂kowicie zostanie wyparty przez AndroidAuto. Po odblokowaniu VIM podzczas jazdy rownie偶 dzia艂a.

Link:聽http://www.thekirankumar.com/blog/2017/12/29/play-youtube-video-android-auto-app/?from_app=true

Odno艣nik do komentarza

Jedyny mankament jaki uda艂o mi si臋 zauwa偶y膰 to brak klawiatury w niekt贸rych przypadkach,

przyk艂adowo: wpisuje w goglach swoj膮 skrzynk臋 pocztow膮, klikam na login, has艂o no i nie mog臋 nic wpisa膰, bo klawiatura si臋 nie wysuwa.

Ale tak to petarda...

Odno艣nik do komentarza

Ja starym galaxy s4 tylko z modem na andka 7.1 zainstalowa艂em najnowsze AA i ostatni膮 wersje youtube auto i 艣miga. Klawiatura te偶 si臋 wysuwa ale czy zawsze to jeszcze sprawdz臋.

Wys艂ane z iPhone za pomoc膮 Tapatalk

Odno艣nik do komentarza

U mnie te偶 dzia艂a, mega sprawa. W dodatku dzia艂a zwyk艂a wyszukiwarka google i mo偶na ogl膮da膰 normalnie strony internetowe.
Ostatnio dodano r贸wnie偶 mo偶liwo艣膰 odtwarzania film贸w z karty sd oraz d藕wi臋ku z Youtube w tle.

teraz w android auto brakuje mi tylko do szcz臋艣cia mo偶liwo艣ci obs艂ugi audioteki, chyba 偶e kto艣 ma jaki艣 pomys艂 ;)

Wys艂ane z mojego SM-G930F przy u偶yciu Tapatalka

Odno艣nik do komentarza

1 godzin臋 temu, 22Tomaszz napisa艂:

U mnie te偶 dzia艂a, mega sprawa.聽

teraz w android auto brakuje mi tylko do szcz臋艣cia mo偶liwo艣ci obs艂ugi audioteki, chyba 偶e kto艣 ma jaki艣 pomys艂 ;)

Mi mirror link obs艂uguje audiotek臋

Odno艣nik do komentarza

To si臋 nacieszyli艣my.. Mo偶na sie rozej艣膰 ;)

"13th Jan 2018聽: Some users have complained that youtube auto is not working for them. To understand whether Google has banned my app, please fill up this poll.

Is youtube auto working well ?"

Mimo tego, 偶e nie aktualizowalem apki AndroidAuto, Google dzi艣 zdecydowa艂o za nas z czego mo偶emy korzysta膰 na swoich telefonach...

Edit:

Kilka minut temu autor apki wrzuci艂 wersje zmodyfikowan膮 dla tych kt贸rym apka znikn臋艂a z AA.

http://thekirankumar.com/blog/mydrive/youtube_auto_v1.4.2.apk

Polecam usun膮膰 star膮 przed instalacj膮 tej bo pojawia si臋 jako kolejna.

• Dzi臋ki 1
Odno艣nik do komentarza

U mnie dzia艂a normalnie, sprawdza艂em minut臋 temu, mam wersj臋 1,4
zaktualizuj Android Auto. Teraz ma co艣 z ko艅c贸wk膮. 28.45 co艣 tam dalej.
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-8-5745-release/

Ja niedawno mia艂em Kodiaqa na dzie艅 i te偶 mi Android Auto nie chcia艂 "ruszy膰 " - bo by艂 z maja 2017. Niedawno wgralem now膮 wersj臋 i teraz pewnie by zagra艂o.

Odno艣nik do komentarza

zaktualizuj Android Auto. Teraz ma co艣 z ko艅c贸wk膮. 28.45 co艣 tam dalej.
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-8-5745-release/

Ja niedawno mia艂em Kodiaqa na dzie艅 i te偶 mi Android Auto nie chcia艂 "ruszy膰 " - bo by艂 z maja 2017. Niedawno wgralem now膮 wersj臋 i teraz pewnie by zagra艂o.

U mnie na tej wersji Youtube auto dzia艂a w ka偶dej wersji, na szcz臋艣cie :)

Odno艣nik do komentarza

Dnia 12.01.2018 at 20:50, 22Tomaszz napisa艂:

Ostatnio dodano r贸wnie偶 mo偶liwo艣膰 odtwarzania film贸w z karty sd oraz d藕wi臋ku z Youtube w tle.

W jaki spos贸b mo偶na odtwarza膰 filmy z karty SD.??

Odno艣nik do komentarza

Naciskasz i przytrzymujesz chwil臋 przycisk HOME i pojawi si臋 lista katalog贸w/plik贸w
U mnie ma s7 widz臋 tylko katalogi z pami臋ci wewn臋trznej, a nie z karty sd. Kto艣 to mo偶e jako艣 ogarn膮艂?

Odno艣nik do komentarza

Google blokuje jego aplikacje co chwil臋..

Nie wystarczy艂o dodanie ekranu z potwierdzaniem ryzyka u偶ywania w czasie jazdy jak i zmiana nazwy by chyba nie bylo tam s艂owa YouTube..

Najwyra藕niej aplikacja nie podoba sie Google tak samo jak nam :>

My艣l臋, 偶e boj膮 sie pozw贸w w razie wypadku. Nie wierz臋.. cho膰 mo偶e pracuj膮 nad czym艣 podobnym ;)

Na t膮 chwil臋 jesli komu艣 znikne艂a apka w AndroidAuto dzia艂a u偶ycie aplikacji App Cloner by zmieni膰 jej nazw臋.

Zobaczymy jak d艂ugo Google b臋dzie blokowa艂o jego aplikacje tak tylko po nazwie :>

Odno艣nik do komentarza

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Przywr贸膰 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Ta strona u偶ywa ciasteczek aby dawa膰 najlepsz膮 jako艣膰 korzystania ze spo艂eczno艣ci Octavia.team