Jump to content

Kupię Octavie 3 Kombi 2014-

Sublime

Recommended Posts

Witam, jak w temacie:

Kupie Octavie 3 KOMBI

- Silnik: 1,4TSI, 1,6TDI lub 2,0TDI, wersja Elegance.

- Ważne żeby były ksenony, PDC przód/tył, grzane poślady i  system Columbus

- Rok od 2014  w górę, przebieg max 150 tys km

Gdyby ktoś coś słyszał/miał namiary to zapraszam do kontaktu. Rozglądając się już blisko 2 miesiące zauważyłem, że mega ciężko trafić taką "opcje" :/

Pozdrawiam

Namo -właśnie też się nad tym zastanawiam, bo dużo jest ciekawych egzemplarzy ale z Bolero albo Amundsenem. Słyszałem jednak, że założenie Columbusa nie jest wcale takie oczywiste (kwestia programowania, wiązki itd) podobno nie pasuje tak wszystko jak byśmy tego chcieli. Masz jakąś praktykę/wiedzę w tym temacie za jakimi radiami się oglądać w aucie, które można będzie później zastąpić Columbusem?

Pozdr

Edited by Sublime
bledy w opisie (see edit history)

mcq dzięki za informacje, ale to ogłoszenie jest już bardzo dobrze znane w necie, co jakiś czas pojawia się i znika z portali to auto :) Sam pisałem długo ze sprzedającym, ciężko się cokolwiek dowiedzieć o stanie auta, jakieś szemrane informacje dostaje.  Wiem te, że jest sprowadzone ze Szwajcarii i było stuknięte w tyłek. Poza tym to rocznik 2013:)

Pozdr

Edited by Sublime
bledy (see edit history)

17 minut temu, mcq napisał:

Nie wspomniałeś chyba o budżecie jaki masz :>

65 tys max

4 minuty temu, Namo napisał:

nie miałbym nerwów do kupowania używki

Doskonale rozumiem - to droga przez mękę w kanciarzami i cwaniaczkami, jednak budżet jest ograniczony, a auta na FV czy w leasingu nie mam możliwości wsiąść :)