adisz49887 Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 17:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2018 o 17:45 Witam, wyskoczył mi taki błąd dziś "usterka automatycznej regulacji świateł". Światła ustawiły się w tryb awaryjny aby nie oślepiać innych jutro będę dzwonił w tej sprawie do ASO. Auto dopiero rok ma trochę szybko awaria. Dodam jeszcze, że to Full Ledy czy ktoś już miał taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2626 Opublikowano 14 sierpnia 2018 o 07:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2018 o 07:45 Ja napisze aby nie zakładać nowego wątku, czy u was tez po załadowaniu auta światła zaczynają świecić za blisko, jak jadę sam czy w 3 osoby to światła świeca super, ale po załadowaniu na full to się opuszczają za nisko i światła krótkie świeca za blisko co jest nie do końca komfortowe, na długich jest cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 14 sierpnia 2018 o 14:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2018 o 14:09 Temat już jest wałkowany na innym forum. Jedz do ASO zgłoś problem mają już nową procedurę adaptacji która problem rozwiązuje. Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 14 sierpnia 2018 o 19:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2018 o 19:27 Jedno ASO w Rybniku twierdzilo że nic takiego nie ma od producenta i zrobili regulację według swojego uznania.A było to w trzecim tygodniu czerwca tego roku, chyba że to świeża sprawa - adaptacja świateł.Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2626 Opublikowano 16 sierpnia 2018 o 06:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 o 06:21 oki podjadę jak wrócę z urlopu ale sadziłem ze skoro auto ma 3 miesiące to ten problem jest już rozwiązany, bo czytałem o pierwszych octaviach z full led ze krótkie ogólnie za blisko świeciły, u mnie jedynie po załadowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Opublikowano 16 sierpnia 2018 o 08:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 o 08:26 Jedno ASO w Rybniku twierdzilo że nic takiego nie ma od producenta i zrobili regulację według swojego uznania.A było to w trzecim tygodniu czerwca tego roku, chyba że to świeża sprawa - adaptacja świateł.Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu TapatalkaBo co aso to inaczej. Oni pewnie nie wiedzą jak przeprowadzić procedurę. Wiem że łódzkie ASO ogarniają temat i od nich jest info na temat nowej procedury. Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi