yorqe Opublikowano 8 kwietnia 2018 o 09:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2018 o 09:14 Panowie, zauważyłem że w kratce nawiewu po lewej stronie kierownicy nie działa mechanizm zamykania. Niby pokrętło się kręci, słychać kliknięcie ale roletki w środku się nie zamykają. Ktoś może już demontował ową kratkę i podpowie jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorqe Opublikowano 22 czerwca 2020 o 10:47 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 o 10:47 Ponawiam pytanie. Teraz zaczął mi odłazić chrom dookoła środkowych nawiewów. Przy okazji wymieniłbym wszystkie na wersje bez chromu bo mam taki komplet na oku. Ktoś może już to robił i podpowie jak to zdemontować żeby niczego nie połamać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 22 czerwca 2020 o 16:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 o 16:49 Panowie, zauważyłem że w kratce nawiewu po lewej stronie kierownicy nie działa mechanizm zamykania. Niby pokrętło się kręci, słychać kliknięcie ale roletki w środku się nie zamykają. Ktoś może już demontował ową kratkę i podpowie jak to zrobić?Wyjmij ten mały schowek włóż rękę i od spodu wypchnij kratkę nawiewu.Nie pamiętam, ale możliwe że są tam jakieś małe zaczepy. Wszystko załatwisz od środka jak włożysz rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omron Opublikowano 22 czerwca 2020 o 19:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 o 19:14 Zobacz tu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorqe Opublikowano 23 czerwca 2020 o 18:56 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 o 18:56 O kurcze jesteś wielki. Szukałem na YT ale rosyjskie wstawki są strasznie ciężkie do odkrycia. Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 23 czerwca 2020 o 20:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 o 20:23 Dokładnie tak samo to działa jak ją wypchniesz od środka tylko nie potrzeba żadnych drutów. Naprawdę prosta robota. No i nie potrzebna YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorqe Opublikowano 24 czerwca 2020 o 10:53 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 o 10:53 Ale potrzebuje też wyjąć środkowe nawiewy a tam to już chyba bez drutów sie nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 24 czerwca 2020 o 11:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 o 11:06 Ale potrzebuje też wyjąć środkowe nawiewy a tam to już chyba bez drutów sie nie obejdzie.Wymontuj ekran i powinno pójść bez problemów.W weekend sam będę wyciągał ekran to Ci mogę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorqe Opublikowano 24 czerwca 2020 o 11:41 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2020 o 11:41 To zerknij bede wdzięczny 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 27 czerwca 2020 o 23:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 o 23:08 To zerknij bede wdzięczny Tak jak mówiłem... Wyjmujesz ekran i od wewnątrz zwalniasz cztery zaczepy po dwa na każdą kratkę po czym wypychasz obie razem z włącznikiem świateł awaryjnych do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msemafor Opublikowano 15 sierpnia 2022 o 09:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2022 o 09:51 Odświeżę temat bo też mam problem z wyjęciem środkowej kratki nawiewu w O3 z 2016r. Czy konieczne jest wyjęcie radia/ekranu, żeby wyjąć tą podwójną kratkę środkową? Nie ma sposobu na to bez wyciągania radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guteq Opublikowano 1 lipca 2023 o 18:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2023 o 18:33 Jak udało ci się wyjąć, ewentualnie masz jakiś film jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi