maro Opublikowano 10 lutego 2016 o 13:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 o 13:56 Okleił kolega anomal, postawił w słońcu na wakacjach i zrobił się bąbel jak pięść ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 10 lutego 2016 o 18:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 o 18:52 Może źle była oklejona, bo trochę dziwna sprawa.... ja zastanawiam się nad oklejeniem jeszcze dachu i nie byłoby fajnie, jakby pod wpływem słońca robiły się pęcherze, albo bąble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100ciastek Opublikowano 10 lutego 2016 o 19:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 o 19:09 Zazdroszczę tła w kolorze nadwozia. Ja poszedłem na łatwiznę i mam całe w czarnym połysku. Myślę jeszcze o vrs żeby zmienić. Ale chyba tylko z tyłu. Dach oklejałem na wiosnę i nie mam problemów z pęcherzami ale był oklejany bez zdejmowania relingów więc jak przyjrzeć widać nacięcia w okolicach ich mocowań. Te czarne emblematy na żywo faktycznie lepiej się prezentują niż na fotkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 10 lutego 2016 o 19:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 o 19:13 Bo z dachem nie ma problemów z zasady, to łatwo okleić. A lotkę chyba nie jak widać. Przy czym mówimy o liftbacku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100ciastek Opublikowano 10 lutego 2016 o 19:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 o 19:26 O liftbacku...przeoczyłem. Faktycznie bez relingów bez problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 10 lutego 2016 o 20:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 o 20:22 @100ciastek a jak robiłeś czarny połysk? Malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100ciastek Opublikowano 10 lutego 2016 o 20:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 o 20:27 Napisałem o łatwiźnie bo kupiłem takie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 10 lutego 2016 o 20:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 o 20:28 Aha, no myślałem że malowałeś - na jeden kolor to też łatwizna w porównaniu z dwoma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 10 lutego 2016 o 20:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 o 20:35 @100ciastek jak zmieniać Vrs to oby dwa... problem z przodem bo jest zgrzany z grilem. Mi się z tym nie chce bawić, dlatego te znaczki zostawiam. Poczekajmy na efekt końcowy i wtedy ocenimy, jak te moje kury będą wyglądać. Bez tych napisów wygląda to dużo ładniej :). Kury na zdjęciach wyglądają bardzo ładnie. U mnie z dachem z obklejeniem nie będzie problemów, bo okna tam brak. Jedynie obawiam się, że jak będę docinać folię na dachu to mogą mi gdzieś ponacinać lakier... ale pewnie to niepotrzebne obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 11 lutego 2016 o 08:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 o 08:02 Myślę nad czymś takim - dzięki Namo za zdjęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 11 lutego 2016 o 08:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 o 08:18 Tutaj dodatkoweo widzę że góra ramki od grila poszła również pod kolor nadwozia i znaczek Vrs na czarno z delikatnym czerwonym akcentem. Wygląda to bardzo łądnie:). Możliwe że ta górna ramka grila została jednak obklejona tą czerwoną listwą od Miloteca SKODA: Octavia III, Racing listwa maski śilnika, Škoda Octavia III - czerwona, 2013-> , Milot - eshop - AGAUTO - Tuning shop oferuje felgi, spoilery, sprężyny obniżające, zawieszenia, lampy przezroczyste Angel Eyes, Day Line, off-road od firm Cobra, Neodesign, Mattig, Armster, Milotec. Wyposażenie samochodowe podłokietnik, listwy boczne na drzwi, dywanik samochodowy gumowy, osłona śilnika, kolorowe ramki pod tablice, dystanse, wykładzina bagaźnika, błotochrony, chlapacze, owiewki, dywaniki welurowe, orurowanie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 11 lutego 2016 o 08:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 o 08:28 No, ale ja bym robił tylko znaczki - zobaczymy czy i za ile zrobi to "mój" lakiernik. Jak będzie za drogo albo nie będzie mu się chciało bawić - będzie standard czarny połysk. Znaczka vrs nie chcę czarnego - chyba taki jaki jest ori pomaga innym podjąć decyzję o zjechaniu z lewego pasa (a może ich przeceniam, ale ja np. jak widzę w lusterku Leona z tymi flagami, to wiem, że trzeba wklepać do podłogi). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 6 marca 2016 o 20:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 o 20:40 no i czar prysł, z napisu Octavia z klapy Plastdip się łuszczy, nie ma tego złego wywalam oba napisy, i Skoda i Octavia a kury ściągam żeby je pomalować jak trzeba i przykleję pomalowane, takie drutowanie z oklejaniem na aucie to jednak nie może się dobrze skończyć, a konkretnie się przyłożyłem i do odtłuszczania i osuszania i nakładania warstw, ale tak sobie teraz myślę że jednak amerykański chłopiec w krótkich spodenkach pod garażem nie musi być nieomylny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 6 marca 2016 o 20:46 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 o 20:46 @Lukicrx dziękujemy za testy na żywym organizmie No to trzeba obczaić lekiernika który zrobi taką drobnicę. Jakbyś miał jakiegoś to daj znać, podrzucę też swoje bo blisko mamy do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 6 marca 2016 o 21:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 o 21:15 Ja maluję, ale coś więcej powiem, jak będą gotowe i założone. Póki co mój lakiernik strasznie narzeka i nie może skończyć :) Jeśli nie wyjdzie, albo będzie nietrwałe, kupię to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 6 marca 2016 o 22:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 o 22:18 1 godzinę temu, Lukicrx napisał: wywalam oba napisy, i Skoda i Octavia będzie to dużo lepiej wyglądało bez tych napisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 7 marca 2016 o 11:28 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 o 11:28 !bam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 7 marca 2016 o 12:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 o 12:34 @Namo do siebie takie zakładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 7 marca 2016 o 12:34 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 o 12:34 No co ty, zanalazlem na wietnamskiej grupie na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 7 marca 2016 o 12:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 o 12:37 No to dobrze :), bo już myślałem, że chcesz do siebie takie cuś założyć... mają fantazję chłopaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 7 marca 2016 o 12:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 o 12:40 I po zawodach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 7 marca 2016 o 12:44 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 o 12:44 No, teraz to bogacie wygląda. Gdzie będziesz lakierował znaczki, masz kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 7 marca 2016 o 13:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 o 13:09 Na razie olewam, póki sie trzymie to mi sie nie chce a na kurach sie trzymie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga_wr Opublikowano 7 marca 2016 o 18:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 o 18:52 Kurde - myślałem, że na napisach będzie się fajnie trzymało, a tu lipa, tzn. trzeba będzie usunąć napisy. Na kurze (na masce) trzyma mi się zaskakująco dobrze, więc chyba tył też ogarnę jak tylko ciepło się zrobi. W ogóle to myślałem jeszcze machnąć na czarno te ozdobne końcówki wydechu - na styl RS 230 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho235 Opublikowano 7 marca 2016 o 18:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 marca 2016 o 18:54 Może przez to że na literkach jest mała powierzchnia to się nie chce trzymać za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi