Namo Opublikowano 3 lutego 2016 o 09:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2016 o 09:23 Jak Škoda z 4x4 radzi sobie na śniegu i lodzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 4 lutego 2016 o 17:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 17:37 co to za fake ? gdzie ten RS 4x4 niby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 4 lutego 2016 o 17:42 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 17:42 Ta czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 4 lutego 2016 o 17:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 17:51 @Namo ja się pytam gdzie w ofercie, wiem że ta czerwona jest 4x4 ale po co ten filmik, komu ? Jak 4x4 jeździ i działa to można i powinno się na 4x4 z oferty pokazać , nie marketingowo by było jakby zwykłe 1,8 TSi zlało RS'a na śniegu ? śmieszni są. Nie wiem jakie mieli intencje ale mnie tylko wkur*** takim materiałem, generalnie mają dwa lata, jak się nie wezmą w garść i nie będzie RS'a w 4x4 to była moja ostatnia Skoda i nie piszę tego pod wpływem tego filmu tylko ogólnie mam takie przemyślenia już od pewnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:27 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:27 O3 RS w czterech butach jest tylko w TDI z DSG dostępna. Jakby zrobili w benzynie to by się Golfy GTi gorzej sprzedawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:29 Diesel mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:30 A właśnie przesiadkę na Golfa planuje jak nie zrobią , nic w przyrodzie nie ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:31 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:31 Przed chwilą, Lukicrx napisał: nic w przyrodzie nie ginie bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:31 Przezyje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:34 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:34 I tak na urlop ciągnę przyczepę, także wrzucam box bo prędkość mnie nie trzymie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:46 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 18:46 Wiesz dobrze, że te 4x4 które nie są Torsenem to ściema. Coś te kółka tylne się kręcą ale sam zobacz na filmie jak ta czerwona lata, jakby Żukiem z blokadą dyfra jeździli. Nie ma półśrodków, jak wszystkie buty w napędzie to albo Quattro Torsen albo AWD od Subaru. Skoda Octavia RS Allrad im Fahrbericht - Auto Motor und Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukicrx Opublikowano 4 lutego 2016 o 20:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2016 o 20:57 ale Ja nie chce rajdówki tylko auto żwawe i takie co się wydrapie w Szczyrku pod górę i tyle, rajdówkę już mam i tak bez kolca jazda w zimie to ściema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi