Jump to content

Szajs z AliExpress/Allegro

rock'n'rolla

Recommended Posts

Dobrze wiedziec, bo mam pare rzeczy do zamowienia, a wlasnie specjalnie sie wstrzymywalem:) 

Dorzuce pare rzeczy ode mnie co zamowilem i co polecam (zdjecia rzeczywiste moge pozniej zrobic) 🙂

Oraz pare co nie polecam:) 

Przy okazji pytanie do @dzida : jak montowales COBy u siebie? 

• Lubię to 1

https://pl.aliexpress.com/item/33026908967.html - uchwyt na telefon, do szybkiego przytrzymania ok, ale na ostrzejszym zakrecie wylatuje tel. Dodatkowo nie bardzo jest jak go wlozyc stabilnie w kratke zeby ekranu radia nie zaslanial. Wiec takie pol polecam, a pol nie

Posiadam taki uchwyt w O3 i w służbowym i nigdy mi się nie zdarzyło żeby mi telefon wyleciał. W O3 mam tak ustawiony że ani trochę nie zasłania mi radia.

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

@Szcz3p4n No to albo cos zle zrobilem, albo felerny uchwyt mam. Zamontowalem na lewej, srodkowej kratce. Fakt, ekranu nie zaslania, ale kratka sie rusza, wiec uchwyt rowniez. Poza tym przy kilku szybkich skretach (a'a test losia), to telefon wylatuje u mnie bez najmniejszego problemu. U Ciebie tak nie ma? Moze masz inaczej zamontowane? 

PRZYTRZYMUJE SIĘ DŁUŻEJ MENU  LUB PRZYCISK OBSŁUGI GŁOSOWEJ ALBO MOGĘ PRZEJECHAĆ DWOMA PALCAMI PO EKRANIE I SIĘ PRZEŁĄCZA NA ANDROIDA. WYSYŁKĘ MIAŁEM Z NIEMIEC 5 DNI.

Zielony przycisk jest do resetuj androida. Kabelki weszły.

Jak chcesz uruchomić oryginalne radio to nna ekranie klikasz ikonkę ory car. Lub jak poprzednio dołączając na androida.

Edited by Marek Lis (see edit history)

Dnia 5.05.2020 at 20:11, rock'n'rolla napisał:

UPDATE - punkty 7-9. Enjoy! 🙂

Niedługo wieszak magnetyczny, wieszak na ubrania, sitaka do bagażnika, czarny emblemat, etc.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę jeszcze polecić dobre LEDy.

A co polecisz na kierunkowskazy przód i tył, halogeny i światła cofania?

• 3 weeks later...