Pan Robótka Opublikowano 11 czerwca 2021 o 10:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2021 o 10:36 Witam z racji że jestem tu nowy i nie wiem jeszcze gdzie szukać to pisze tu . Szukam szpeca ponieważ bawiłem się obdeleven pro i coś porobiłem że teraz okno kierowcy otwiera okno pasażera to samo jest z tylnymi dzwiami znikneły mi kierunki w lusterkach. Jak to teraz przywrócić albo może trzeba wymienić moduł komfort i na nowo zakodowac. Proszę o radę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 11 czerwca 2021 o 19:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2021 o 19:24 Masz w historii wszystkie zmiany których dokonałeś. Cofnij je i powinno wszystko wrócić. P. S. Czasem lepiej się nie bawić jak się człowiek nie zna, bo kłopotów może być co nie miara.Później jest opinia o OBD eleven, że jest złym interfejsem, bo samochód uwalony stoi pod blokiem. Niestety to wina mistrza obsługi, a nie interfejsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi