LEMUR Opublikowano 7 maja 2016 o 20:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 maja 2016 o 20:20 ok, dzisiaj dzieciaki bawiły się z tyłu i chciały włączyć oświetlenie zwane czasami lampkami do czytania. No dobra. I na początku nie skojarzyłem bo po mieście więc i prędkości nie takie. Po chyba przekroczeniu 60km/h zaczął się sygnał dźwiękowy oraz na maxidot wyświetlanie się coś a`la otwarta klapa bagażnika. Myślałem, że coś niedomknięte. Wszystko ok. Dopiero po jakimś czasie załapałem, że ma to związek z włączonymi lampkami, tak samo gdy włączę z przodu. To można jakoś wyłączyć? Przeszperałem infotainment i nic nie znalazłem. Ktoś coś doradzi, czy po prostu dzieciaki nie będą korzystały z oświetlenia a pozostanie tylko zwiększenie oświetlenia skarpetek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 8 maja 2016 o 19:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 maja 2016 o 19:47 Aż sprawdzę u siebie czy też tak mam. Możliwe też że coś dodali w MY 2016. Pewnie da się wyłączyć VCDS jak wszystko - ja np. wyłączyłem sygnalizację niezapiętych pasów, bo mnie denerwowała :) Jak wsadzisz ledy do skarpetek i dasz na 100%, to będą musiały w ciemnych okularach czytać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 9 maja 2016 o 10:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 o 10:33 Dnia 7.05.2016 at 22:20, LEMUR napisał: Po chyba przekroczeniu 60km/h zaczął się sygnał dźwiękowy Coś dziwnego masz w tym MY 2016, moje córki prawie non-stop jeżdżą z zapalonymi tymi lampkami i nigdy się z takim powiadomieniem nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 9 maja 2016 o 10:58 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 o 10:58 Ano, jak schowek otworze - to po chwili to samo :( dźwięk + maxidot I tak wybieram się do ASO pod koniec tego tygodnia. Dopytam, bo wnerwiające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 9 maja 2016 o 11:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 o 11:12 13 minut temu, LEMUR napisał: jak schowek otworze - to po chwili to samo Posrało ich, dbają żebyś sobie krzywdy nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 9 maja 2016 o 11:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 o 11:12 13 minut temu, LEMUR napisał: jak schowek otworze - to po chwili to samo Posrało ich, dbają żebyś sobie krzywdy nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 9 maja 2016 o 11:14 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 o 11:14 (edytowane) ale to pasażer może dostać jakiegoś ataku serca, jak nie wie co go czeka :D To jakiś system "antywłamaniowy" Mam nadzieje, że to nie jakieś wymogi z wymówką na UE! Za chwilę za przeproszeniem bąka puścić nie będzie można bo jakiś czujnik zatrzyma mi samochód :D - hm, może po to jest komfortowe otwieranie okien ;) Edytowane 9 maja 2016 o 11:17 przez LEMUR (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 9 maja 2016 o 11:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 maja 2016 o 11:25 10 minut temu, LEMUR napisał: bąka puścić Wtedy dostaniesz na maxi-dot Eko-radę: Nie puszczaj boków bo zatruwasz środowisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEMUR Opublikowano 10 maja 2016 o 19:44 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 maja 2016 o 19:44 Dobra, byłem w ASO z tą upierdliwą sygnalizacją. Jestem umówiony na piątek, zobaczymy co powiedzą i co jest przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi