kacper459 Opublikowano 5 października 2025 o 10:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 października 2025 o 10:10 (edytowane) Witam, mam potrzebę wymienić maskę w mojej rs'ce bo jest już po małych przejściach. Posiadam octavie III vRS z 2016 (przed liftem). Z moich obserwacji wynika że maski z zwykłej octavii III jest taka sama co w vrs. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie odnośnie wymiany i czy te części są zamienne? Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam Kacper Edytowane 5 października 2025 o 10:57 przez kacper459 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 5 października 2025 o 10:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 października 2025 o 10:59 Na allegro za 1600 sprzedają zamiennik w kolorze po kodzie producenta. Też muszę wymienić maskę, nie wiem czy kolor się zgra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper459 Opublikowano 5 października 2025 o 11:19 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 października 2025 o 11:19 W dniu 5.10.2025 o 12:59, Namo napisał(a): Na allegro za 1600 sprzedają zamiennik w kolorze po kodzie producenta. Też muszę wymienić maskę, nie wiem czy kolor się zgra. Czytałem mieszane opinie na temat zamienników. Często że nie są dopasowane albo że jakość wykonania jest słaba… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi