Jump to content

Aktualizacja Columbus Amundsen Bolero Swing

Namo

Recommended Posts

Cześć,

jakieś dwa tygodnie temu kupiłem Octavię i chciałbym zaktualizować mapy. Poprzedni właściciel zamontował Columbusa z Superba. Chciałem zaktualizować poprzez stronę https://updateportal.skoda-auto.com/ ale potrzebny jest Vin pojazdu. Niestety nie wiem jaki numer miał pojazd z którego pochodziło to radio. Da się to jakoś zrobić?

Pytanie: Bolero MB1 soft 0421. Czy jest to normalne że po wyłączeniu auta podczas odtwarzania pliku mp3 i ponownym jego uruchomieniu, nagranie nie uruchamia się automatycznie ? Muszę albo przesunąć nieco pasek postępu nagrania albo przełączyć na kolejny utwór. 

W dniu 30.03.2023 o 10:04, Piotr12345 napisał(a):

Cześć,

Jestem nowy na forum z czego wszystkich pozdrawiam, mam pytanie czy do mojego radyjka ,nawigacji są jakeś aktualizacje ? Bo jak wchodzę na Update portal to tam od dłuższego czasu nic się nie zmienia

20230330_092203.jpg

20230330_092453.jpg

20230330_092310.jpg

Bo tam nie było, nie ma i nie będzie dostępnych aktualizacji oprogramowania jednostek infotainment - jedynie mapy, loga stacji radiowych i bluetooth. Link do nowego softu wrzucę Ci zaraz na PW.

W dniu 30.03.2023 o 10:58, radoszczak napisał(a):

Pytanie: Bolero MB1 soft 0421. Czy jest to normalne że po wyłączeniu auta podczas odtwarzania pliku mp3 i ponownym jego uruchomieniu, nagranie nie uruchamia się automatycznie ? Muszę albo przesunąć nieco pasek postępu nagrania albo przełączyć na kolejny utwór. 

Nie wiem, ale link do nowego softu MSTD_EU_SK_P6230 (0490) masz na PW.

• Namo featured this topic