Jump to content

Aktualizacja Columbus Amundsen Bolero Swing

Namo

Recommended Posts

W dniu 20.03.2024 o 08:29, domin3112pl napisał(a):

Hejka

Pytanie bardziej do @rroberti @pab567,ale jak ktoś był z hakowana jednostka w serwisie to proszę o odpowiedź.  jadę do serwisu skody znaleźć problem i zarazem będzie naprawanaprawnie w tym rzecz ,chodzi mi o zainstalowanego Toolboxa i odblokowane Android auto. Serwis bedzie mial jakis problem z tym ,czy nie ? Naprawa to bedzie silnik i dziwne odglosy od strony rozrzadu i pompy oleju.

a co ich to interesuje. nawet nie będą wiedzieli że coś było robione 

Witam. Mam wersję oprogramowania 0478T ale czasami występuję w moim sprzęcie pikseloza na ekranie. Nie występuje to nagminnie ale się zdarza. Czy nowy soft  0480T coś w tej kwestii może zmienić ? Czy lepiej dać sobie spokój i nie ryzykować uwaleniem jednostki ?

Witam  niby ten net duży ale nie mogę znależć ostatniej aktualizacji do mojego radia   jest taki MSTD_EU_SK_P3163  a napisano że najnowszy jest MSTD_EU_SK_P6230   .Ktoś poratuje linkiem .POOzdrawiam

Edited by janko23
dodanie info (see edit history)

W dniu 20.02.2024 o 09:56, domin3112pl napisał(a):

Hejka

Moje pytanie trochę  inne ale też z aktualizacją. Mianowicie czy może mi ktoś napisać lub podać link ( bo szukałem i wujek Google mi nie pomógł)co zmienia wizualnie itp. przejście z mojego softu P0253T na ten najwyższy P0480,co wiem że jest wsparcie do wirtualnego kokpitu ,ale poza tym ,czy jest coś widoczne gołym okiem w moim amundsen-ie??

hej robiłeś może aktualizację?

bo z tego co kiedyś czytałem aktualizacje powinno się robić, aby było bezpieczne w ramach swojego softu czyli 02XX do 02XX, 03XX do 03XX i 04XX do 04XX, a nie z 02XX do 04XX.

Chyba, że nie jestem jednak do końca w temacie i masz jakiś jakiś poradnik jak to zrobić bezpiecznie. 

W dniu 8.04.2024 o 19:51, otacon napisał(a):

hej robiłeś może aktualizację?

bo z tego co kiedyś czytałem aktualizacje powinno się robić, aby było bezpieczne w ramach swojego softu czyli 02XX do 02XX, 03XX do 03XX i 04XX do 04XX, a nie z 02XX do 04XX.

Chyba, że nie jestem jednak do końca w temacie i masz jakiś jakiś poradnik jak to zrobić bezpiecznie. 

Hejka

Nie ,nie robiłem, bo odblokowałem sobie android auto( ktoś mi odblokował) I jak bym zrobił to bym musiał na nowo instalować toolboxa I android auto.

Zrobilem sobie sam z 0245T do P0253T