Skocz do zawartości

Aktualizacja Columbus Amundsen Bolero Swing

Namo

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.02.2025 o 18:34, Szkodzik napisał(a):

Witam, pacjent widoczny na zdjęciu. Wiem że jest oprogramowanie 0480 ale czy jest sens akualizowac?

480280174_2016378888866548_613750938646239175_n.jpg

Jest , link masz na PW

W dniu 25.02.2025 o 19:45, Robo napisał(a):

20250225_152004.jpg

Proszę, miałem to zrobić ale coś czarne zdjęcia wklejało.

Drugi wiersz od góry wszystko wyjaśnia - nie przejmuj się, to efekt programowego patcha

Mam takie pytanie, jak wcześniej pisałem nie dawno stałem się posiadaczem skody i próbuję wszystko przystosować pod siebie by być zadowolonym i korzystać z dostępnych funkcji. A teraz na temat mianowicie jak  kupiłem auto nie było karty do map tylko opakowanie, zakpiłem okazyjnie radio z starszego modelu jak domniemam o numerze części 5E0 035874 z kartą SD. Jak wkładam do slotu sd na wyświetlaczu pojawia się komunikat 'Włóż nośnik z aktualnymi danymi". I tu moje pytanie czy jeśli zaktualizuję mapy na stronie skody to zadziała nawigacja czy trzeba robić jakieś inne operacje?

A TY masz MIB2... nigdy nie sprawdzałem, czy karta Z MIB1 będzie działać w MIB2. Mogą mieć różne CIDy a wtedy dupa... a nawet jeśli te same to i tak musisz na kartę z MIB1 wgrać mapy do MIB2 bo są zupełnie inne...

Ok, dzięki. Tak wiem że muszę  pobrać aktualizację map z MIB2. Posiadam pudełko o d oryginalnej karty czy coś da by odnaleźć  numer CID? Na tej z MIB1 mam numer części 5E0 919 866 i pod nim numer 184892. Jak rozumuję numer CID to unikalny seryjny numer, tylko czy jest nadawany do wersji nawigacji czy roku produkcji. Bo logicznie to każda sztuka powinna mieć inny. Czytałem kiedyś nie pamiętam na jakim forum że można jakoś przypisać numer, ale chyba jak go się zna. A jak to jest z tymi kartami co kupuje się na portalach aukcyjnych? Czy one są jakoś zhakowane?

Już probowałem. Ale za choinkę nadal się nie odblokowało nic. Jest filmik ze toolbox później trzeba dwie adaptacje zrobić żeby odblokować ale gość sam mówił że musi być też odpowiednią wersja toolboxa ja robiłem 1.42 bezskutecznie