Jump to content

Aktualizacja Columbus Amundsen Bolero Swing

Namo

Recommended Posts

• 2 weeks later...

0848->1433

Jakby ktoś kiedyś szukał info to. Potrzebowałem zrobić patch jednostki żeby wgrać Sport Monitor i zaryzykowałem wgraniem, najnowszego softu plus patch do niego. Generalnie zwiększyło się szybkość i jednostki, dodatkowo na nowym sofcie udało mi się włączyć Skoda Surround, lecz u mnie nie widać różnicy niestety(na poprzednim sofcie po aktywacji był brak dźwięku), ze zmian wizualnych to w danych samochodu na karcie spalania pojawił się dodatkowo zielony listek z Drive Green

jak coś jeszcze znajdę to będę edytował post 😄 

Hey

Panowie, czy jest możliwość aktualizacji i/lub wymiany na większy ekran:

SW Train: MEN3_EU_SK38X_P1245L

MU SW: 1765

(nie wiem czy dobrze sprawdziłem wersję)

Generalnie wszystko działa poprawnie, problem jest z rozłączaniem telefonów (android/iphone) przy podłączeniu Bluetooth.

VIN: TMBJJ7NX2MY148089

Dziękuję,

cd44fc28-237b-428b-b819-ed1b93f46743.jpg

Cześć.

CZy jest najnowszy soft do takiego radio :

MU-H-LND-EU, Software version1427, Hardware versionH33

VW/Audi part number3G0035021E

Hardware part number4M0035021.

Nadal mam problem z odpaleniem mapy w VC bo w adaptacjach nie ma dwóch linijek

( 0x45) odpowiedzialnych za włączenie menu VC w MIB.

• 2 weeks later...

Cześć. 
Moi drodzy mam pytanie. Po zmianie telefonu na Samsung S22 z Androidem 15 pojawił się pewien problem z podłączeniem do radia w mojej Octavi (po USB). Co jakiś czas (od kilku do kilkudziesięciu minut) połączenie jest zrywane i dopiero po kilku próbach można połączyć urządzenie ponownie. Na tym samym kablu iPhone nie ma żadnego problemu ze stabilnością komunikacji. Przeglądając forum zauważyłem, że jest nowsza wersja oprogramowania dla mojego radia. Czy myślicie, że aktualizacja pomoże lub spotkaliście się z podobnym zachowaniem i macie jakieś rozwiązanie? W załączeniu dane mojego radia.

20250713_121313.thumb.jpg.1ddfc052f21a53a11b7af35b44b21328.jpg20250713_121327.thumb.jpg.263afa01ad7299662239ade8862c67be.jpg