olodej Opublikowano 2 maja 2018 o 12:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 o 12:36 Witam kolegów, Chciałem zapytać, mam błąd czujnika parkowania z przodu(3 sekundowe dźwięk po załączeniu zapłonu). Znajomy podłączył mi auto do komputera i stwierdził, że błąd jest z czujnika przedniego prawego. Teraz takie pytanie, bo chciałem to wymienić samemu. Czy muszę odkręcić cały zderzak przedni czy jest jakiś prostszy sposób? Myślałem, że da radę się dostać przez lampę przeciwmgielną ale niestety. Z góry dzięki, Olodej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-skaler- Opublikowano 2 maja 2018 o 12:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 o 12:45 Dostęp pewnie uzyskasz po zdjęciu dolnej osłony zderzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORGOOTH Opublikowano 12 września 2019 o 04:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 września 2019 o 04:52 Czy udało się wymienić czujnik? lakieruję zderzak i chciałby również prysnąć czujniki, zderzak mam drugi więc do czasu jego zmiany nie chciałbym odkręcać starego. Da się wyjąć wszystkie cztery (przód) bez zwalania zderzaka? Założę je podczas montażu nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdiRuti Opublikowano 12 września 2019 o 05:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 września 2019 o 05:54 A odepnij aku, może tzw. głebszy reset pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi