bickik Opublikowano 17 czerwca 2020 o 07:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 o 07:27 (edytowane) No szkoda ale nie wiem czy nie dołożę tylko trzeba by wiercić, jeszcze potrzebuje elementu gumowego ochrony kabli przy klapie z prawej strony bo w lewej od kierowcy nie za bardzo się mięci kabel. Ktoś może wiem gdzie to można kupic Edytowane 17 czerwca 2020 o 07:30 przez bickik (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
callgirlpimp Opublikowano 17 czerwca 2020 o 08:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 o 08:19 ja to kupiłem w sklepie http://idcar.pl/, ale myśle, że jak zadzwonisz do jakiegoś sklepu w swoim mieście to też wynajdą nr katalogowy tej przelotki i będą w stanie ją zamówić. Kosztowało mnie to ok 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykz1133 Opublikowano 17 czerwca 2020 o 08:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 o 08:30 Bo ja znalazłem taką, wariant C ze skrętnym liniami https://a.aliexpress.com/_B0u70w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bickik Opublikowano 19 czerwca 2020 o 06:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2020 o 06:09 Faktycznie przelotka kosztowała mnie 23 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezykowaty Opublikowano 5 lipca 2020 o 12:43 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 o 12:43 Panowie. Amundsen MIB 1 (na jednostce napisane STB) z nawigacją. Kamera high z superba podejdzie P&P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab567 Opublikowano 5 lipca 2020 o 12:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 o 12:45 Moim zdaniem - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezykowaty Opublikowano 5 lipca 2020 o 12:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 o 12:58 12 minut temu, pab567 napisał: Moim zdaniem - nie Czyli zostaje fabryczna kamera low z o3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pab567 Opublikowano 5 lipca 2020 o 14:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 o 14:45 No jak nie high to low Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrobert Opublikowano 5 lipca 2020 o 18:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2020 o 18:39 będzie działać ale nie wszystko. linie skrętne będą ale brak przełaczania widoków. testowane na columbusie mib1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byqq Opublikowano 6 lipca 2020 o 07:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2020 o 07:00 Potwierdzam, brak widoków, linię skrętne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzepetto Opublikowano 7 lipca 2020 o 14:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2020 o 14:02 Hej, Jaką kamerkę cofania polecacie do Amundsena MIB2? Najlepiej taką z ali 🙂 nie zależy mi na szmerach bajerach ale na takiej która jest przez was zamontowana/przetestowana i dalej działa 🙂 z góry dzięki za odpowiedź. Widziałem w temacie kamerki z kodowaniem oraz tutaj ostanią Sino która niby bez kodowania czyli p&p działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 30 lipca 2020 o 15:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2020 o 15:18 (edytowane) Sinosmart bardzo ok. Łatwy montaż. Jeden kabel, który bardzo łatwo przeciska się przez klapę i dalej progiem. Jest w zestawie wtyczka montowana do radia, nic nie trzeba dorabiać. Myślę, że można też spokojnie wywiercić otwór do zamontowania spryskiwacza. Obraz do zaakceptowania. Linie skrętne działają. Jestem zadowolony, za 140 złotych (z kuponami) to cena całkiem przyzwoita. Edytowane 30 lipca 2020 o 15:19 przez dagetto (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefju Opublikowano 30 lipca 2020 o 17:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2020 o 17:00 1 godzinę temu, dagetto napisał: Sinosmart bardzo ok. Łatwy montaż. Jeden kabel, który bardzo łatwo przeciska się przez klapę i dalej progiem. Jest w zestawie wtyczka montowana do radia, nic nie trzeba dorabiać. Myślę, że można też spokojnie wywiercić otwór do zamontowania spryskiwacza. Obraz do zaakceptowania. Linie skrętne działają. Jestem zadowolony, za 140 złotych (z kuponami) to cena całkiem przyzwoita. Jaki jest rozmiar tej kamery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 30 lipca 2020 o 20:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2020 o 20:55 (edytowane) Wyżej masz link do kamerki. Na aukcji masz możliwość wyboru rozmiaru. Edytowane 30 lipca 2020 o 22:01 przez dagetto (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arowasik Opublikowano 1 sierpnia 2020 o 05:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 o 05:37 Dzień dobry Moje radio ma takie oznaczenia: Numer urządzenia:5Q0035864A Sprzęt: H24 Oprogramowanie:0241 Baza danych nawigacyjnych: V03959807NR 1410 ECE DL1 202/21. Czy te radio będzie obsługiwało kamerę cofania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzida Opublikowano 1 sierpnia 2020 o 14:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 o 14:10 Pytanie do magików kodowania, do sułtanów VCDS-a, do baronów VCP itp.Czy da się wyłączyć tę belkę z komunikatem "Kkontroluj drogę" w widoku z kamery cofania ?Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PvPiotr Opublikowano 8 sierpnia 2020 o 07:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 o 07:59 Witam, Mój pierwszy post, starałem się przeczytać i przeszukać posty ale niestety nie znalazłem jasnej odpowiedzi. Po długich poszukiwaniach znalazłem moja Octavie 3 w wersji L&K ale na nieszczęście bez 2 opcji na jakich mi zależało. Kierownica z łopatkami oraz kamera cofania. Wiele już doczytałem ale chciałbym podsumować i prosić o weryfikacje. Zacznę od tego co wydaje mi się ze jest wam potrzebne. Skoda OCTAVIA 3 , 2017 L&K Liftback, Radio z systemem Columbus & Canton, sprzet H50, oprogramowanie 0942, numer urządzenia 3V0035043D, klamka 11 cm x 4,5 cm (może 5 cm) Chwiałbym jak najbardziej bliżej oryginału i tu zaczynają się moje pytania: Jakie mam Radio (MID) jaka mogę najlepsza kamerka założyć Lo czy Hi Miałem nadzieje założyć wersje Hi , kupić cały zestaw oryginalny (klamka, wiązka wraz w z przewodem koncentrycznym itp, podłączyć do sprzętu i jak rozumiem wtedy nie trzeba kalibrować kamery tylko zakodować sprzęt (aktywować kamerę) przykład ( już widziałem taniej, chodzi mi o zestaw czy odpowiedni) https://allegro.pl/oferta/kamera-cofania-skoda-octavia-3-2017-3v0827566n-8854451904 Oraz czy ktoś w Łódzkim się tym zajmuje. @PS wiem ze nie ten temat ale może 🙂 ktoś wie czy kierownice wystarczy podmienić ? obecnie mam full bez łopatek a potrzebuje z łopatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 8 sierpnia 2020 o 09:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 o 09:32 Zestaw wydaje sie ok ;) Masz facelifta?Zastanów sie nad budżetem jaki chcesz przeznaczyć.. wiadomo ze tu płacisz za gotowy komplet.Można taniej poszczególnych elementów poszukać ale wiadomo na jakieś kompromisy trzeba będzie pójść..Wiązke mam dostępną od ręki, części do sprysku w aso tez (masz wycieraczke tylną?)Nie wiem tylko jak wygląda teraz dostępność kamer a więc czas i ryzyko itp itdJeśli chodzi o montaż to jak masz pół dnia i chęć to sam ogarniesz.Jak nie masz chęci to w Warszawie dysponuje miejscem i jakimś tam doświadczeniem w temacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PvPiotr Opublikowano 8 sierpnia 2020 o 10:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 o 10:15 Nie to przed lift, nie ma wycieraczki, bardziej mi chodziło nie o te konkretny zestaw a jakie mam radio i czy będzie pasować wersja High i czy będą działały wszystkie funkcje. Same kamerki sa dostępne na rożnych stronach od 250 - do 800 stówek a spryskiwacza nie musi być ( może być nie podłączony), na zagranicznych stronach nawet taniej. tylko po czym pozna wersje High oraz jaki to jest koszt montażu ewentualnie jak ktoś ogarnia montaż i części. chciałbym aby to było na oryginale ( kamera itp) a nie na jakiś zamiennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcq Opublikowano 8 sierpnia 2020 o 12:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2020 o 12:20 Jak przedlift to byś musiał podać wersje sterownika gateway i parking assistance żeby potwierdzić czy wszystko bedzie ok. Sama kamera na tej jednostce powinna zadziałać, tak low jak i high.HIGH to w naszym przypadku kamera parametryzowana moduł do tego w samej kamerze w klamce, poznasz ją więc np po tym ze ma w czarnej wtyczce wiecej kabelków niż tylko zasilanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PvPiotr Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 12:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 12:48 Witam, Szukam kamery Hi , z tego wątku wyczytałem ze pasują z grupy VW nie musi być od Skody. Tu mam sporo kamer i wyglądają na HI ( 4 przewody w kostce + 2 w drugiej. sa i z spryskiwaczem i bez ( ja nie mam wycieraczki wiec moze byc bez) https://allegro.pl/listing?string=3V0827566E&description=1&bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict45-uni-1-1-0717&stan=używane&order=p&price_from=250 Czy ktoś może podpowiedzieć czy sa to HI i czy mocowanie na śruby czy na wcisk ( czy ma to znaczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 13:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2020 o 13:33 Ja mam kamerę Hi i montowana była na wcisk... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 9 października 2020 o 18:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 o 18:15 (edytowane) planuje kupić kamerę Ori low, wraz z wiązka i sprzedawca twierdzi ze trzeba dwa kable plusowe wlutować. Jeden do wsteka, drugi do kabla przy radiu. Tak ma być ? Edytowane 9 października 2020 o 18:16 przez potrek (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xmen Opublikowano 9 października 2020 o 18:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 o 18:15 Jak ktoś szuka zestawu brak tylko gumowej przelotki https://m.olx.pl/oferta/kamera-cofania-skoda-octavia-5e-2013-2019-5e5-plus-wiazka-CID5-IDxjd7B.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potrek Opublikowano 9 października 2020 o 18:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 października 2020 o 18:19 3 minuty temu, Xmen napisał: Jak ktoś szuka zestawu brak tylko gumowej przelotki https://m.olx.pl/oferta/kamera-cofania-skoda-octavia-5e-2013-2019-5e5-plus-wiazka-CID5-IDxjd7B.html Przelotka chyba w klapie już jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi