Namo Opublikowano 13 grudnia 2018 o 10:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2018 o 10:00 Z konfiguratora zniknęły RS 230 i RS 245 a każda ma teraz 245 KM i wszystkie dostępne kolory do wyboru. Nie ma też RSa w klekocie. Ciekawe czy ta Octavia RS Challenge ma mechaniczną szperę? Ciekawe co mi odwali jak w sierpniu kończę leasing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 14 grudnia 2018 o 07:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2018 o 07:03 wersji 230 nie można już zamówić od 1 czerwca ? @Namo pewnie czekasz no nowy model ? a moze zmiana marki lub superb ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 14 grudnia 2018 o 07:26 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2018 o 07:26 22 minuty temu, lodowa napisał: moze zmiana marki lub superb ? Jak ja wtedy wyjdę przed kolegami z Octavia.team? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 14 grudnia 2018 o 10:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2018 o 10:17 2 godziny temu, Namo napisał: Jak ja wtedy wyjdę przed kolegami z Octavia.team? hahaha fakt tym bardziej ze to cały herszt bandy ze tak powiem ? no to trzeba czekać na nowy model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 14 grudnia 2018 o 10:22 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2018 o 10:22 3 minuty temu, lodowa napisał: trzeba czekać na nowy model Mają czas do sierpnia, jak nie będzie konkretów do tego czasu to się coś zamówić i objeździć tym kolejne 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 14 grudnia 2018 o 10:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2018 o 10:36 12 minut temu, Namo napisał: Mają czas do sierpnia, jak nie będzie konkretów do tego czasu to się coś zamówić i objeździć tym kolejne 5 lat. wiem ze wywiazuje nam sie rozmowa meidzy soba ale czy sens jest kupowac fl na kolejne 5 lat ? zakup to mega indywidualna sprawa wiec nie chciałbym sie wtrącać czy czegoś narzucać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namo Opublikowano 14 grudnia 2018 o 10:46 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2018 o 10:46 13 minut temu, lodowa napisał: czy sens jest kupowac fl na kolejne 5 lat ? Jeżeli Octavia 4 wyjdzie jesienią 2019 to ja bym nie kupił bo wolę RS. Na RS można liczyć w 2020 roku którego też bym nie kupił, egzemplarze z pierwszego roku mogą być nie dorobione tak jak było z dwójką i trójką. Chodzi o pierdoły, brak ściętej kierownicy, brak znaczków RS i inne takie. @Adriandeska ma O3 z pierwszego roku produkcji, z całym szacunkiem ale nawet ODB11 nie czyta tego auta. Czyli fajna O4 RS produkowana by było w 2021 roku, a może czekać lifta i update bajerów tak jak z trójką? Więc realnie O4 RS bym brał w 2021 roku, to już trzeci rok leasingu O3 RS, czekając do końca spłaty pewno załapałbym się na lepszy infortainment, tak jak w trójce, MIB I trochę wieję nudą w porównaniu do szklanych ekranów. Zawsze można też zakończyć leasing wcześniej ... się zobaczy co życie przyniesie, w sierpniu będę myślał, jeszcze 8 rat leasingu mi zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maliniak Opublikowano 14 grudnia 2018 o 11:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2018 o 11:03 Mi się właśnie skończy w 2021 i zacieram rączki na myśl o O4 RS. Zresztą leasing można oddać wcześniej, jak napisałeś. Raz już cesję zrobiłem i nie żałuję ? Pytanie tylko co w tej O4 RS będzie. Jak dadzą 4x4 to można brać w ciemno. Jak nie, to chyba odpuszczę... wtedy bym się pewnie zastanawiał nad Superbem (tylko to nadal będzie 3, ewentualnie po lifcie). Wszystko inne za małe, a na RS6 mnie nie stać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil RS230 Opublikowano 14 grudnia 2018 o 14:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2018 o 14:22 @Maliniak Mi się kończy leasing w październiku 2020. Chciałem od razu zmienić auto. Ale stwierdzam teraz że Octavię potrzymam dłużej. A zmiana będzie najprawdopodobniej na coś z 4x4. Octavia RS (w co wątpię(), Superb, A4.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi