Jump to content

Tarcze RS tdi

kenzi

Recommended Posts

Dzięki  za wyjaśnienie, trochę się wkur....em   tarcze mniejsze , brak wydechu z jednej strony  a płacisz jak za pełnowarotościowy towar.

Wiesz może co potrzeba aby zmienić tarcze na wieksze z przodu , oprócz ocywiście wiekszych tarcz???

3 godziny temu, kenzi napisał:

Dzięki  za wyjaśnienie, trochę się wkur....em   tarcze mniejsze , brak wydechu z jednej strony  a płacisz jak za pełnowarotościowy towar.

Dodaj do tego jeszcze mniejszą moc ? No cóż - wszędzie nas kroją ?

3 godziny temu, kenzi napisał:

Wiesz może co potrzeba aby zmienić tarcze na wieksze z przodu , oprócz ocywiście wiekszych tarcz???

Na pewno zaciski,jarzmo zacisku, tarcze, klocki. Co jeszcze nie wiem.

59 minut temu, szuwarEg napisał:

Mil3k6 w samo sedno? sam jeżdże O3 RS w dieslu i jestem zadowolony? czekam tylko do końca gwarancji i będzie lekki zastrzyk powera?

Nie ma na co czekać , sam się zastanawiałem, ale się umówiłem na początek lutego do compsport.

Dnia 30.12.2018 at 18:27, Mil3k6 napisał:

Śmieszą mnie Ci co nigdy nie jeździli mocnym Dieslem i opowiadają TDI to nie RS a sam wygląda w swoim 1,8 jak handlowiec za 5 zł  w którym nigdy nic nie zrobi bo sie będzie bał ...

haha jeśli dla ciebie 184KM to mocny diesel to szacun ? możesz się odezwać na pw to ci powiem jakie diesle miałem z wykresami i fotkami. Ciesz się tam spalaniem 5l/100 i nie myśl za wiele o małych tarczach i fejkowym wydechu bo ci żyłka pęknie. Pozdro

Edited by stefdeath (see edit history)

Sam sobie zaprzeczasz mówiąc ze TDI to nie RS - skoro ma większe tarcze niższe  zawieszenie , zawieszenie wielowahaczowe + inne dodatki 

po za tym dźwięk TDI mi nie przeszkadza a dodatkowo mogę spalić jeszcze mniej niż 5l/100 bo tankuje i płace na Ropę netto - na firmę 

wiec powodzenia z 1,8 i nie zapomnij uzupełnić  oleju ...

16 godzin temu, stefdeath napisał:

haha jeśli dla ciebie 184KM to mocny diesel to szacun ? możesz się odezwać na pw to ci powiem jakie diesle miałem z wykresami i fotkami. Ciesz się tam spalaniem 5l/100 i nie myśl za wiele o małych tarczach i fejkowym wydechu bo ci żyłka pęknie. Pozdro

Chyba się dsg posypało albo faktycznie łyka olej to  TSI ? miłego modzenia w końcu masz potencjał !!!