Artur RS3 Opublikowano 3 lipca 2019 o 10:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 o 10:19 Zastanawiam się nad modyfikacją maksymalnie jednostki 2.0 vrs w octavii 3 , ale może zamiast rzeźby zrobić przeszczep na jakieś 3.0 V6 z audi lub inna jednostkę? Jak by to cenowo wyglądało i problemowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2626 Opublikowano 3 lipca 2019 o 12:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 o 12:31 Z tych dwóch opcji najbezpieczniej i najtaniej będzie zrobienie programu stage1, jeśli chcesz wyciągnąć ile się tylko da to już wieksza kasa i duże modyfikacje, wg mnie standardowy program da przyzwoite przyrosty pytanie co chcesz osiaganc i jakim kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur RS3 Opublikowano 3 lipca 2019 o 13:30 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 o 13:30 58 minut temu, wojtek2626 napisał: Z tych dwóch opcji najbezpieczniej i najtaniej będzie zrobienie programu stage1, jeśli chcesz wyciągnąć ile się tylko da to już wieksza kasa i duże modyfikacje, wg mnie standardowy program da przyzwoite przyrosty pytanie co chcesz osiaganc i jakim kosztem Stage 1 był po 5 tys. Kilometrów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surf Opublikowano 4 lipca 2019 o 07:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 o 07:58 21 godzin temu, Artur RS3 napisał: Zastanawiam się nad modyfikacją maksymalnie jednostki 2.0 vrs w octavii 3 , ale może zamiast rzeźby zrobić przeszczep na jakieś 3.0 V6 z audi lub inna jednostkę? Jak by to cenowo wyglądało i problemowo ? 1. Co chcesz osiagnac? 2. Ile masz na to kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur RS3 Opublikowano 4 lipca 2019 o 10:25 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 o 10:25 2 godziny temu, surf napisał: 1. Co chcesz osiagnac? 2. Ile masz na to kasy Nie określiłem jeszcze budżetu zalezy jaka opcja do mnie przemowi , ale coraz bardziej zastanawiam się nad swapem ?? tylko że najpierw będę musiał założyć 4 buty ? a co chce osiągnąć? Hmmm no pinimum te 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surf Opublikowano 4 lipca 2019 o 10:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 o 10:26 przed chwilą, Artur RS3 napisał: Nie określiłem jeszcze budżetu zalezy jaka opcja do mnie przemowi , ale coraz bardziej zastanawiam się nad swapem ?? tylko że najpierw będę musiał założyć 4 buty ? a co chce osiągnąć? Hmmm no pinimum te 500 no to swap na cjx i meskie turbo, ew. 2.5 z rs3 ? kojarze, że Witek z R-performance mial chyba ostatnio taki setup na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur RS3 Opublikowano 4 lipca 2019 o 18:31 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 o 18:31 (edytowane) No ok , napisze do r performance i zobaczymy co tam powiedzą narazie mam propozycję swapa na r32 na 500+ Edytowane 4 lipca 2019 o 20:23 przez Artur RS3 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadedudum Opublikowano 19 lipca 2019 o 15:14 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 o 15:14 Tak dla Twojej informacji, pytałem w R-performance o swap na 4wd do Cupry ST FWD, koszt 40tys złotych (zaznaczam że dużej rzeźby nie ma). To tak w ramach ciekawostki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clip Opublikowano 7 sierpnia 2019 o 09:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 o 09:36 (edytowane) Mi Witek mówił że jak ma być 4x4 to sprzedać i kupić 1.8 4x4 i dłubać albo wsadzać 2.0 i dłubać Wychodzi podobno taniej niż grzebać w ośce. a V6 w audi jest przecież wzdłużne. Jak sobie wyobrażasz wsadzenie tego do octavii? Razem z torsenem? Wyjdzie drożej niż RS4 Edytowane 7 sierpnia 2019 o 09:38 przez clip (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi