bartekkkkk Opublikowano 8 listopada 2020 o 08:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 o 08:36 Witam wszystkich, potrzebuje rady w mojej octavii 3 do rs wywala błąd czujnika temperatury podgrzewanej kierownicy. ma ktoś pomysł jak się z tym uporać? dodam ze wszystko dziala wywala tylko blad mimo ze nawet nie włączam grzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luker Opublikowano 8 listopada 2020 o 09:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 o 09:20 Na chwilę obecną producent niema na to rozwiązania nie generuję ten błąd nieprawidłowego działania takie info mamy od producenta w Aso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekkkkk Opublikowano 8 listopada 2020 o 10:03 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 o 10:03 Czyli dalej jezdzic i nic z tym nie robic jak dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 8 listopada 2020 o 10:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 o 10:20 Mam też taki błąd od około 70000km i wszystko działa poprawnie także nie drążyłem tematu w ASO Wysłane z mojego Pixel 3a XL przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 8 listopada 2020 o 12:15 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 o 12:15 Niestety te sterowniki 5Q0953569B tak mają. Valeo dało dupy i nawet nowe samochody, które wyjeżdżały z salonu tak miały. Jedynym rozwiązaniem jest jego następca 5Q0953569C lub wymiana na sterownik od Kostal co z koleji łączy się z wymianą mocowania i zespołu przełączników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwsuwalki Opublikowano 17 listopada 2020 o 10:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 o 10:02 u mnie błąd od początku - samochód salonowy - aso bagatelizuje, na britskodzie pisali o wymianie kierownicy (?), a może sterownika - nie pamiętam. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 17 listopada 2020 o 10:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 o 10:13 u mnie błąd od początku - samochód salonowy - aso bagatelizuje, na britskodzie pisali o wymianie kierownicy (?), a może sterownika - nie pamiętam. pozdrWymiana kierownicy nic nie da, bo problem jest w sterowniku. Najlepsze jest to, że działa on jak najbardziej prawidłowo. Jedyna jego wada to powracający błąd.Jak pisałem tylko wymiana na 5Q0953569C lub 5Q0953549D od Kostal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi