convi33 Opublikowano 28 kwietnia 2021 o 09:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 o 09:21 Witam chciał bym spytać czy w vcds będę mógł usunąć błąd ciśnienia opon obecnie mam możliwość ustawienia tego z Bolero ale przymierzam się do zmiany radia i z rad moje pytanie z góry dziękuję za infoWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandini Opublikowano 28 kwietnia 2021 o 09:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 o 09:58 Witam chciał bym spytać czy w vcds będę mógł usunąć błąd ciśnienia opon obecnie mam możliwość ustawienia tego z Bolero ale przymierzam się do zmiany radia i z rad moje pytanie z góry dziękuję za infoWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaPoczytaj forum. Dwa dni temu był dokładnie taki wątek rozwiązany. Po co otwierać nowy i się powtarzać. Szczególnie jak jest świeży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convi33 Opublikowano 28 kwietnia 2021 o 11:10 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2021 o 11:10 Poczytaj forum. Dwa dni temu był dokładnie taki wątek rozwiązany. Po co otwierać nowy i się powtarzać. Szczególnie jak jest świeży. Super kolegi dziękuję za uwagę ale niestety nie. Mogę znaleźć informacje na moje pytanie w poprzednich postach Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 29 kwietnia 2021 o 20:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 o 20:20 Chyba chodzi o ten wątek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convi33 Opublikowano 29 kwietnia 2021 o 20:51 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 o 20:51 Chyba chodzi o ten wątek:Wiem że ten wątek jest ale nie rozwiązuje to mojego pytania acz kolwiek dziękuję za zainteresowanie chodzi mi dosłownie w jaki sposób mając radio z andkiem które nie ma możliwości zapisu ciśnienia opon zrobić to w vcds krok po kroku z góry dziękuję i pozdrawiamWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagetto Opublikowano 29 kwietnia 2021 o 22:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 o 22:04 Kiedyś czytałem, że ktoś wtedy wkłada oryginalne radio, robi zapis, wyjmuje radio i wkład to z andkiem, które nie ma tej funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convi33 Opublikowano 29 kwietnia 2021 o 22:44 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2021 o 22:44 Kiedyś czytałem, że ktoś wtedy wkłada oryginalne radio, robi zapis, wyjmuje radio i wkład to z andkiem, które nie ma tej funkcji. He to rozumiem ale wole wszytko mieć w jednym ale dziękuję Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi